calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nova nesreća u Hercegovini: Četiri osobe povrijeđene, maloljetnik teže “NEMA POTREBE DA SE TAKMIČIMO SA MITROVIĆIMA!” Saša Mirković javno je rekao kako je uspio da POBIJEDI sebe samog, pa dao prijedlog konkurenciji da urade isto! (FOTO) Potpuni promašaj: Djevojka naručila haljinu iz snova, dobila onu iz noćnih mora Za njega su godine samo broj: Robert de Niro (81) skočio s 11 metara visine u okean “POŠTO SE KONKURENCIJI ŽURI DA PRVI PUSTE SVOJ RIJALITI…” Saša Mirković se oglasio povodom POČETKA SEZONE Nevrijeme u Crnoj Gori: Stanovništvo bez struje, na aerodromu bare HAOS NA AVALI! Policija intervenisala u vili Verice Rakočević?! HYPETV U NOVOM PAZARU! Ekskluzivan snimak gorštaka sa Golije i sina o čijoj BORBI ZA ŽIVOT je pričala njegova majka (FOTO/VIDEO) Dodirivanje ženskih grudi smanjuje stres za 70 posto: Veličina je bitna VELIKA OSVETA ANELI! Janjušu se ne piše dobro! ANITA SLAGALA POLICIJU! Otkriveni svi detalji prijave u MUP-u – Anđelo ključni svjedok HOSPITALIZOVAN UROŠ: Izbio skandal u porodici Tročlana porodica sletjela prema jezeru kod Jablanice: Beba bila u automobilu Henny zaljubljen do ušiju u Džejlu Ramović? “Spremamo treću pjesmu, možda se ja prilagodim njoj?!” (VIDEO) “Bićemo IZRIČITI da Đanija PUSTE KAO PREDGRUPU!” Saša Mirković najavio Lukasov nastup i podsjetio sve na BLAM TRAJKOVIĆA (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin hoće da ošiša svoje žene na nulu: Jana balavi, a Fatima bjesni (VIDEO)

Henny zaljubljen do ušiju u Džejlu Ramović? “Spremamo treću pjesmu, možda se ja prilagodim njoj?!” (VIDEO)

Objavio: RHT
19/08/2024 1:59 PM

Henny zaljubljen do ušiju u Džejlu

Srbijanski reper Miloš Stojković, poznatiji kao Henny, nastupio je sinoć u sarajevskom klubu Sloga. 

Foto: Hype

Danima se tražila karta više za njegov prvi koncert u našem gradu, a Henny je napravio ludnicu.

Henny zaljubljen do ušiju u Džejlu

Nizale su pjesme „Leto je“, „Oči zelene“ „Špricer“. Reper je bio odlično raspoložen pa je tako uzimao telefone ljudima iz publike i pravio selfije.

Inače, Henny je prošle godine sa Džejlom Ramović objavio duet “Rizik”, a nedavno su predstavili i pjesmu “Tajna veza” koja je za samo osam dana skupila više od 1.5 miliona pregleda.

Upravo je duetska pjesma pokrenula glasine o njihovoj vezi, što su oni kasnije demantovali…

– Spremamo treću pjesmu, možda se ja prilagodim njoj – rekao je Henny u ekskluzivnom razgovoru za Hype pred sinoćnji nastup u sarajevskoj Slogi.

Pogledajte razgovor koji je sa Hennyjem obavio naš voditelj Sulejman Memo Haljevac:

Bićemo IZRIČITI da Đanija PUSTE KAO PREDGRUPU!” Saša Mirković najavio Lukasov nastup i podsjetio sve na BLAM TRAJKOVIĆA (FOTO)

Pročitajte i: “Bićemo IZRIČITI da Đanija PUSTE KAO PREDGRUPU!” Saša Mirković najavio Lukasov nastup i podsjetio sve na BLAM TRAJKOVIĆA (FOTO).

Pjevači su se u posljednje vrijeme osmjelili da optužuju kolege, a onda istina ispliva na vidjelo.

Foto: ATA Images

Naime, Radiša Trajković Đani nedavno je javno iskritikovao kolege kako mu nisu dali da dođe do mikrofona na proslavi olimpijaca. Kako je HYPE pisao, Đani nije ni bio pozvan na to slavlje, za razliku od Ace Lukasa, koji je zbog nastupa u Herceg Novom bio spriječen da zabavlja sportiste koji ga obožavaju.

Direktor i vlasnik HYPE produkcije Saša Mirković na Instagramu se podsjetio Đanijevog žestokog blamiranja, ali je prije svega najavio nastup Ace Lukasa.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/S. M. H.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS