calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Za njega su godine samo broj: Robert de Niro (81) skočio s 11 metara visine u okean “POŠTO SE KONKURENCIJI ŽURI DA PRVI PUSTE SVOJ RIJALITI…” Saša Mirković se oglasio povodom POČETKA SEZONE Nevrijeme u Crnoj Gori: Stanovništvo bez struje, na aerodromu bare HAOS NA AVALI! Policija intervenisala u vili Verice Rakočević?! HYPETV U NOVOM PAZARU! Ekskluzivan snimak gorštaka sa Golije i sina o čijoj BORBI ZA ŽIVOT je pričala njegova majka (FOTO/VIDEO) Dodirivanje ženskih grudi smanjuje stres za 70 posto: Veličina je bitna VELIKA OSVETA ANELI! Janjušu se ne piše dobro! ANITA SLAGALA POLICIJU! Otkriveni svi detalji prijave u MUP-u – Anđelo ključni svjedok HOSPITALIZOVAN UROŠ: Izbio skandal u porodici Tročlana porodica sletjela prema jezeru kod Jablanice: Beba bila u automobilu Henny zaljubljen do ušiju u Džejlu Ramović? “Spremamo treću pjesmu, možda se ja prilagodim njoj?!” (VIDEO) “Bićemo IZRIČITI da Đanija PUSTE KAO PREDGRUPU!” Saša Mirković najavio Lukasov nastup i podsjetio sve na BLAM TRAJKOVIĆA (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin hoće da ošiša svoje žene na nulu: Jana balavi, a Fatima bjesni (VIDEO) KSBiH hitno traži pomoć: Zbog duga upitan i dvomeč s Hrvatskom Saobraćajna nesreća u Banjaluci: Vozio automobil sa 4,57 promila alkohola u krvi OBJAVLJENA NOVA ATP LISTA: Damir Džumhur ostvario najbolji plasman u posljednjih pet godine

“Bićemo IZRIČITI da Đanija PUSTE KAO PREDGRUPU!” Saša Mirković najavio Lukasov nastup i podsjetio sve na BLAM TRAJKOVIĆA (FOTO)

Objavio: RHT
19/08/2024 1:35 PM

Saša Mirković najavio Lukasov nastup

Pjevači su se u posljednje vrijeme osmjelili da optužuju kolege, a onda istina ispliva na vidjelo.

Foto: ATA Images

Naime, Radiša Trajković Đani nedavno je javno iskritikovao kolege kako mu nisu dali da dođe do mikrofona na proslavi olimpijaca. Kako je HYPE pisao, Đani nije ni bio pozvan na to slavlje, za razliku od Ace Lukasa, koji je zbog nastupa u Herceg Novom bio spriječen da zabavlja sportiste koji ga obožavaju.

Saša Mirković najavio Lukasov nastup

Direktor i vlasnik HYPE produkcije Saša Mirković na Instagramu se podsjetio Đanijevog žestokog blamiranja, ali je prije svega najavio nastup Ace Lukasa.

“Bićemo izričiti u zahtjevu da Đanija puste kao predgrupu da i on otpjeva nešto u Nacionalnoj klasi. Nema smisla da mu ne ispunimo želju. Aca Lukas i ja se zalažemo za Đanija.”, napisao je Saša Mirković u sklopu Insta storija.

Foto Printscreen Instagram sasa_mirkovic_official

Dakle, možemo vidjeti kako Lukas ima nastup u Nacionalnoj klasi u srijedu, 21. avgusta, a ne sumnjamo da će ovaj objekat biti prepun.

Podsjetimo, za razliku od Đanija Trajkovića, kome ove godine idu slabo nastupi, Lukas radi punom parom.

Jedan u nizu Acinih uspjeha je i onaj u Velikoj Plani prošle subote, 10. avgusta, kada je napravio spektakl. Posebno emotivan trenutak tada bio je kada su Dragana i Aca izašli na binu i otpjevali sada već veliki hit i duet pod nazivom “Sad i zauvek“.

Foto: Nemanja Nikolic/ATAImages

DUPLI SPEKTAKL LUKASA

Pjevač Aleksandar Vukasanović, zajedno sa svojim timom i HYPE produkcijom na čelu, ne prestaje da iznenađuje publiku.

Naime, Aca Lukas imaće koncert u Areni Stožice, u Ljubljani, 23. novembra 2024. godine. Međutim, pogotovo je važno što će se tada održati projekcija filma “Stravično”.

Ovo ostvarenje predstavlja nastavak prvog dijela filma “Pokidan”. Rediteljka je i ovog puta čuvena Suzana Purković.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDJE

Foto:Hypetv/Promo

Pročitajte i: Dnevni horoskop za ponedjeljak, 19. avgust 2024: Lavovima nervoza na poslu, Škorpijama ljubavni problemi, Strijelci ne razumiju voljenu osobu, a vi?

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS