calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

HOSPITALIZOVAN UROŠ: Izbio skandal u porodici

Objavio: RHT
19/08/2024 2:40 PM

HOSPITALIZOVAN UROŠ

Uroš Stanić se oglasio otkrio šta se desilo!

HOSPITALIZOVAN UROŠ / Foto: Republika, Zadruga official youtube.com

HOSPITALIZOVAN UROŠ/ Foto: Republika, Zadruga official youtube.com

Bivši takmičar rijalitija Uroš Stanić šokirao je fanove objavom na Instagram profilu u kojoj je otkrio da je završio u beogradskom Urgentnom centru.

HOSPITALIZOVAN UROŠ

Ova vijest izazvala je veliku zabrinutost među njegovim pratiocima, koji su odmah počeli da špekulišu o tome šta se zapravo desilo sa popularnim učesnikom rijalitija.

Uroš Stanić je poznat po svojoj energičnoj ličnosti i avanturističkom duhu, te je njegova objava o završetku u Urgentnom centru izazvala pravu buru reakcija među fanovima. Mnogi su izrazili zabrinutost i uputili riječi podrške bivšem učesniku rijalitija, dok su se drugi pitali šta se tačno dogodilo i kako se Stanić osjeća?

Uroš Stanić u Urgentnom centru
Foto: Republika

Uroš se oglasio za portal “Republika” i otkrio da se javio kardiologu jer mu danima nije dobro:

– Danima mi već nije dobro, morao sam da dođem da provjerim šta mi se dešava. Ne znam da li je umor ili stres zbog problema s ocem što mi se dešavaju. Nisam dobro, čekam kardiologa! Desila se jedna situacija s ocem, nakon koje mi je naglo pozlilo – izjavio je Uroš Stanić.

Poruke podrške

Nakon što je vijest o Stanićevom boravku u Urgentnom centru postala javna, mnoge njegove kolege iz rijalitija i prijatelji iz javnog života pružili su mu podršku putem društvenih mreža. Poruke podrške i brige preplavile su njegov profil. Dok su fanovi izrazili nadu da će se brzo oporaviti i da će uskoro saznati više detalja o njegovom zdravstvenom stanju.

Uroš Stanić je svojom objavom izazvao veliku zabrinutost među fanovima. Ali, i pokazao koliko je voljen i podržan u javnosti. Ostaje da se sačeka zvanično saopštenje o njegovom zdravstvenom stanju…

Pročitajte i: Plakanje na poslu nije uvijek loša stvar: Kako biti emotivan na radnom mjestu.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS