calendar

Nedelja 18. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HAOS NA JAVNOM MJESTU ZBOG MAJE! Opkolili je – Stanislav nije znao šta ih je snašlo! Muškarci znaju šta žele u vezi: Ove stvari očekuju od svojih partnerki STANISLAV UHVAĆEN NA DJELU SA VANJOM: Isplivali DOKAZI! ŽIVOTNA PRIČA Nana Ziba iz Rogatice živjela četiri godine kod popa: Niko mi nije branio maramu i muslimansku odjeću (VIDEO) Švajcarska ponudila bogatu nagradu za ideje o izvlačenju tona oružja iz alpskih jezera TEODORA PONOVO UHVAĆENA SA TAKIJEM! Bebici će pozliti! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin brutalno izvrijeđao hejtere: Fatima kupila kreme da mu bude najljepša! JANA POVRAĆA (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO NAKON ŠTO JE STANIJA OBJAVILA FOTKU NOVOG DEČKA! Ovo nije očekivala! (FOTO) Džanana Musu okupirali fanovi na crvenom tepihu: Sretan sam što sam u Sarajevu SAŠA MIRKOVIĆ OTKRIO KADA KREĆE SNIMANJE SERIJE “AVIONDŽIJE”! Vaš omiljeni sitkom vraća se na male ekrane! (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana i Fatima lude po kuhinji: Ko je bolja domaćica? ZAŠTO ELVEDIN MAHNITO VOZI? (VIDEO) Baščaršija proglašena filmskim blagom: Svečano otkrivena ploča Evropske filmske akademije IMAJU KAMERE I U SPAVAĆOJ SOBI!? Maja i Stanislav pokrenuli “rijaliti”! OBJAVILI ZAJEDNIČKI SNIMAK IZ KREVETA MANEKENKI PONUĐENO 60.000 EURA DA RASTURI BRAK NOVAKA ĐOKOVIĆA?! Skandal neviđenih razmjera – ona se hitno oglasila! IVAN MARINKOVIĆ NAPUSTIO BOLNICU! Zadobio tešku povredu (NE)DOKAZANI: DRŽALA SAM SVOJU UTROBU U RUKAMA! Lupala sam na sva vrata u zgradi i molila za pomoć, ali i NIKO NIJE OTVARAO! Uznemirujuća ispovijest preživjele Dragane Krunić koju je bivši partner RASPORIO NOŽEM

ASMIN SE HITNO OGLASIO NAKON ŠTO JE STANIJA OBJAVILA FOTKU NOVOG DEČKA! Ovo nije očekivala! (FOTO)

Objavio: RHT
18/08/2024 9:00 PM

ASMIN SE HITNO OGLASIO

Foto Hypetv

Asmin Durdžić se poslije Stanijine fotografije brže-bolje oglasio na svom Instagramu.

ASMIN SE HITNO OGLASIO

Posljednjih dana javnost dosta bruji o odnosu Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića. Naime, pojavila se informacija da su njih dvoje odlučili da stave tačku na svoj odnos. Nakon niza dešavanja u proteklih nekoliko mjeseci.

Uprkos glasinama, oni su i dalje u vezi, a rijaliti učesnica je danas objavila jednu fotografiju i našalila se na njihov račun.

Foto: Printscreen/Instagram/stanijadobrojevic

Naime, ona je fotografisala robota i napisala da joj je to novi dečko, što je, nema sumnje sve nasmijalo.

Ubrzo nakon njene objave i sam Durdžić se oglasio na svom Instagramu. On je objavio Stanijinu fotografiju i javno joj rekao koliko je voli.

– Moja ljubav je veća od riječi. Volim te – napisao je on.

IMAJU KAMERE I U SPAVAĆOJ SOBI!? Maja i Stanislav pokrenuli “rijaliti”!

Pročitajte i: IMAJU KAMERE I U SPAVAĆOJ SOBI!? Maja i Stanislav pokrenuli “rijaliti”! OBJAVILI ZAJEDNIČKI SNIMAK IZ KREVETA.

Maja Marinković i Stanislav Krofak ne žele privatnost, dijele detalje i iz spavaće sobe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Popularna starleta i kontroverzna rijaliti učesnica Maja Marinković i MMA borac Stanislav Krofak Pantera nedavno su se aktivirali i na društvenoj mreži TikTok.

Tu sada najčešće razgovaraju sa fanovima, a prije samo dva dana progovorili su i o Majinoj potencijalnoj trudnoći. Krofak je odlučio da odgovori u svom stilu “Budemo vidjeli“, čime je dodatno sve bacio u rebus.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS