calendar

Nedelja 18. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedinu žene dojadile! Bježi na TAJNU LOKACIJU! Arnelu samo bitno da ima da jede i pije! VOJA NEDELJKOVIĆ NAPRAVIO HAOS! Snimljen kako se svađa nasred ulice u centru grada (HYPE PAPARAZZO) Tibetanski test ličnosti od samo tri pitanja, a otkriva sve LUNA ĐOGANI S DRUGIM MUŠKARCEM! Uhvaćeni u provodu, od Marka ni traga ni glasa Elmedin i Jana se ujedaju dok vode razgovor o kupusu, a Fatimi soli na rep… NEMA JE NIGDJE! U BiH danas na snazi narandžasti meteoalarm ČUDNO MI JE, ZNAMO KAKVE GA DJEVOJKE RADE Đedović predviđa da bi Filip Car mogao baciti oko na Aneli, isplivali svi detalji “Starlete se prodaju za pare! Ta riječ ne postoji!” ELEKTRA priznala kakva je bila kao MUŠKARAC!” Kako je pokojni Alen Delon povezivan sa ubistvom jednog Srbina “Dalilu ću vrijeđati sve dok nosi moje PREZIME!” Dejan Dragojević: “Aleks i Caru je istekao ROK!” “PRILIKOM HAPŠENJA PRUŽAO OTPOR!” Dačić: Ramović ubijen u okršaju sa policijom, odbio da se preda, pucao na pripadnike MUP-a PROCURILA GOLA FOTKA STANISLAVA! Maja će napraviti haos (FOTO) U njenu majku bila je zaljubljena cijela Jugoslavija: Evo kako izgleda kćerka čuvene glumice Dnevni horoskop za nedjelju, 18. avgust 2024: Bikovi neće uspjeti ostvariti sve planove, Rakovi traže sigurnost, Strijelci žele ostaviti dobar utisak, a vi? Aneli potpuno slomljena: Srceparajućom porukom rasplakala mnoge Zola potkačio takmičara rijalitija: Nasilnik ide na žensko! “UŽAS”

“PRILIKOM HAPŠENJA PRUŽAO OTPOR!” Dačić: Ramović ubijen u okršaju sa policijom, odbio da se preda, pucao na pripadnike MUP-a

Objavio: RHT
18/08/2024 10:30 AM

Prilikom hapšenja pružao otpor

Foto: Printscreen – TV Prva

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbija Ivica Dačić izjavio je da je vehabija Senad Ramović Becan ubijen sinoć u okršaju sa policijom u selu Hotkovo kod Novog Pazara. Istakao je da je Ramović odbio da se preda prilikom hapšenja i ispalio tri-četiri hica na pripadnike MUP-a.

Prilikom hapšenja pružao otpor

-To je bila zajednička akcija BIA-e, MUP-a i Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru – rekao je Dačić danas za TV Prva.

Naveo je da je akcija izvedena u selu Hotkovo, odakle je Ramović, ali da on nije bio u svojoj kući. Pronađen je u kući koja je nekoliko stotina metara od njegove kuće, a koja je vlasništvo njegovog zeta Aldina Birčovića, kriminalca iz Novog Pazara. On se trenutno nalazi na odsluženju zatvorske kazne u Nišu.

-Prilikom hapšenja (Ramović – op. a.) je pružio otpor, pucao je na policiju, ispalio je tri-četiri hica i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice su ga likvidirali – rekao je Dačić.

Naveo da je Ramović bio u bjekstvu poslije terorističkog napada ispred ambasade Izraela u Beogradu, koji je u junu izveo Miloš. Žujović, te da su podnesene krivične prijave protiv njega. No, on je pobjegao na teritoriju AP KiM.

“Nastavak svakodnevnih akcija”

Dačić je podsjetio da je Ramović još 2007. godine bio osuđen na dvogodišnju kaznu zatvora zbog krivičnog djela terorizam. Kao i da je odigrao ključnu ulogu u radikalizovanju Žujovića, koji je 29. juna počinio teroristički akt u Beogradu. Ali, i drugih osoba, kao što je Lazar Berber iz Sombora, koji je nedavno takođe uhapšen. U zajedničkoj akciji BIA-e, MUP-a i Tužilaštva za organizovani kriminal. Zbog postojanja osnovane sumnje da priprema izvršenje terorističkog akta.

-Ovo je na neki način nastavak svakodnevnih akcija koje smo imali poslije terorističkog akta ovdje u Beogradu. Sagledavajući pokret vehabija i opasnost koja postoji – rekao je Dačić

Pročitajte i: Dnevni horoskop za nedjelju, 18. avgust 2024: Bikovi neće uspjeti ostvariti sve planove, Rakovi traže sigurnost, Strijelci žele ostaviti dobar utisak, a vi?

BONUS VIDEO:

(Tanjug/hypebih.ba/O. T)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS