calendar

Nedelja 18. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedinu žene dojadile! Bježi na TAJNU LOKACIJU! Arnelu samo bitno da ima da jede i pije! VOJA NEDELJKOVIĆ NAPRAVIO HAOS! Snimljen kako se svađa nasred ulice u centru grada (HYPE PAPARAZZO) Tibetanski test ličnosti od samo tri pitanja, a otkriva sve LUNA ĐOGANI S DRUGIM MUŠKARCEM! Uhvaćeni u provodu, od Marka ni traga ni glasa Elmedin i Jana se ujedaju dok vode razgovor o kupusu, a Fatimi soli na rep… NEMA JE NIGDJE! U BiH danas na snazi narandžasti meteoalarm ČUDNO MI JE, ZNAMO KAKVE GA DJEVOJKE RADE Đedović predviđa da bi Filip Car mogao baciti oko na Aneli, isplivali svi detalji “Starlete se prodaju za pare! Ta riječ ne postoji!” ELEKTRA priznala kakva je bila kao MUŠKARAC!” Kako je pokojni Alen Delon povezivan sa ubistvom jednog Srbina “Dalilu ću vrijeđati sve dok nosi moje PREZIME!” Dejan Dragojević: “Aleks i Caru je istekao ROK!” “PRILIKOM HAPŠENJA PRUŽAO OTPOR!” Dačić: Ramović ubijen u okršaju sa policijom, odbio da se preda, pucao na pripadnike MUP-a PROCURILA GOLA FOTKA STANISLAVA! Maja će napraviti haos (FOTO) U njenu majku bila je zaljubljena cijela Jugoslavija: Evo kako izgleda kćerka čuvene glumice Dnevni horoskop za nedjelju, 18. avgust 2024: Bikovi neće uspjeti ostvariti sve planove, Rakovi traže sigurnost, Strijelci žele ostaviti dobar utisak, a vi? Aneli potpuno slomljena: Srceparajućom porukom rasplakala mnoge Zola potkačio takmičara rijalitija: Nasilnik ide na žensko! “UŽAS”

U njenu majku bila je zaljubljena cijela Jugoslavija: Evo kako izgleda kćerka čuvene glumice

Objavio: RHT
18/08/2024 9:32 AM

U njenu majku bila je zaljubljena cijela Jugoslavija

Anita Lazić, kćerka čuvene srpske glumice Snežane Savić i redatelja Dragoslava Lazića, svojevremeno se okušala u glumačkim vodama.

U njenu majku bila je zaljubljena cijela Jugoslavija/Foto: printscreen

Javnost ju je na malim ekranima mogla gledati u u serijama ‘Seljaci’ i ‘Zvezdara’.

Anita je diplomirala na Fakultetu političkih nauka. A očigledno je da je ljepotu naslijedila od poznate majke. Ipak, njihov idiličan odnos jednom je bio doveden u pitanje, i to kad je Anita bila tinejdžerica, a njena majka na samom vrhuncu karijere i popularnosti.

– Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama. Često zbog toga nisam mogla ići u školu – istaknula je Anita u jednom gostovanju.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita se vratila novinarstvu i sad je urednik jednog magazina.

Inače, bivši suprug Snežane Savić i Anitin otac, redatelj Dragoslav Lazić, oženio je 32 godine mlađu glumicu Draganu Turkalj i s njom u 76. godini dobio blizance, kćer Iskru i sina Lazara.

Čitajte i Aneli potpuno slomljena: Srceparajućom porukom rasplakala mnoge

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić podijelila je emotivnu fotografiju na svom Instagram profilu.

Aneli potpuno slomljena

Starleta, koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama, od izlaska iz rijalitija često se oglašava. A danas je poseban dan tuge za njenu porodicu.

Aneli je objavila fotografiju svog oca, uz emotivne riječi koje su mnoge rasplakale.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/naj-portal.com/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS