calendar

Nedelja 18. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Aneli potpuno slomljena: Srceparajućom porukom rasplakala mnoge Zola potkačio takmičara rijalitija: Nasilnik ide na žensko! “UŽAS” BIVŠI UČESNIK RIJALITIJA DUŽAN KAMATARIMA! Ovo je krio od početka! 30. SFF – Oskarovac Kord Džeferson: Volim Sarajevo, imam puno bliskih prijatelja iz BiH “MOJE DIJETE ĆE UMRETI!” Žena gorštaka Daneta sa Golije MOLI ZA POMOĆ I ŽIVOT: “Neće da ga vode na operaciju” Maja poduzela hitne mjere zbog Filipovog odnosa sa Aneli: “Iz kompleksa i sujete ima potrebu da se dokazuje” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima pobjegla iz Gornje Višnjice!? Jana i Elmedin se spremaju da prave bebu! NAMAZALI SE ULJEM I … (VIDEO) Bosna i Hercegovina na udaru nevremena: Pratite kretanje olujnih oblaka 30. SARAJEVO FILM FESTIVAL Evropska premijera filma OBITELJSKA TERAPIJA ŠOKANTAN PREOKRET! Stanija uhvaćena sa Asminom nakon špekulacija o raskidu (FOTO) Danis Tanović: Ako se nešto ne promijeni, to bi moglo biti to što se tiče mene i bosanskog filma ONI SU VRATILI OSMIJEH SAMIRU: “Danas je već malo bolje, juče je bilo dosta konfuzije” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Spremna za švaleraciju?! Fatima bježi u Zenicu da se vidi sa švalerom!(VIDEO) STANIJA OSTAVILA ASMINA?! Isplivao ŠOKANTAN dokaz Christofu Papouseku Počasno Srce Sarajeva 30. SFF-a: “I ja imam srce za Sarajevo” KONAČNO OTKRIVENA ISTINA Evo da li je Anitin i Matorin brak bio lažan!

Zola potkačio takmičara rijalitija: Nasilnik ide na žensko! “UŽAS”

Objavio: RHT
17/08/2024 11:30 PM

Zola potkačio takmičara rijalitija

Nezapamćeni skandal potresao čitav region!

Foto: ATA Images

Posljednji gosti emisije “Narod pita” bili su Jovana Tomić Matora, Stefani Grujić i Danijel Dujković Munjez, bivši takmičari rijalitija. To je dovelo do izuzetno uzbudljive diskusije.

“Alo, ti si mene podržavao

Matora je iznenadila čitav auditorijum, kao i sve u studiju kada je otvoreno izjavila da nema namjeru da se obraća Munjezu. Ocenjujući njegove postupke kao neosnovano prozivanje i ismijavanje. Ova izjava je u velikoj mjeri uticala na tok emisije i izazvala burne reakcije među gostima.

Munjez je, sa svoje strane, odlučio da iznese svoje mišljenje o Matorinom “neuspjehu” tokom sedam godina, što je dovelo do oštrih konfrontacija između njih dvoje. Munjez je direktno kritikovao profesionalne uspjehe Matore. To je izazvalo dodatnu napetost u studiju… Matorin odgovor bio je veoma žustar, a situacija je dodatno eskalirala kada je Jovana pitala Munjeza o njegovim stavovima prema njoj i njenim postupcima.

– Alo, ti si mene podržavao! A sada ovako… Šta imaš protiv dvije djevojke? – upitala je Jovana, očigledno frustrirana njegovim stavom.

Munjez je odgovorio:

Nemam ništa protiv njih, imam problem sa tvojim stavom“.

To je dodatno pogoršalo situaciju. Njegova izjava da su se Matorini roditelji “odrekli” svoje kćerke samo je dodala ulje na vatru.

– Kome, bre? Koga su se roditelji odrekli – uzviknula je Matora, dok je atmosfera u studiju postajala sve napetija. Obezbjeđenje je moralo da interveniše kada su se Matora i Munjez fizički sukobili.

Snimak je za kratko vrijeme preplavio društvene mreže, a stranica koja se bavi rijalitijem posebno je istakla ovu situaciju.

Zola potkačio takmičara rijalitija

“Sram ga bilo, da nasrne na ženu! Misli da će dobiti poene. Matora je omiljena kod publike! Ne možete joj ništa, šta si se preIomio?! Zbog ulaska urijaliti da se pokažeš kao razjareni bik.”, “Ovaj žutokljunac nasilnik žešći, samo na žene sme širiti krila, a kopa kao krtica da uđe u rijaliti.”, “Prvo je on nju odgurnuo, odletjela je… “, “Ovaj Munja je takav nasilnik… Odvratan lik… Išao je na Bojanu, Malivuk, malog Uroša… Bolesnik ljigavi.”, “Nikada nisam niti jedan pozitivan komentar pročitala za ovog Munjeza, da li je to moguće? Niti jedan. Taj dečko je vrlo odvratan, počevši od onog njegovog glasa koji probija bubne opne, pa do nasilničkog ponašanja. Vrlo, vrlo loša osoba”, nizali su se komentari na pomenutoj mreži.

Međutim, jedan komantar se potpuno izdvojio u moru drugih. To je komentar profila koji je na Instagramu potpisan kao “Zola_pobednik”.

– Nasilnik ide na žensko! Užas – glasio je Zolin komentar.

Pročitajte i: ŠOKANTAN PREOKRET! Stanija uhvaćena sa Asminom nakon špekulacija o raskidu (FOTO).

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS