calendar

Subota 17. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IMALA ODNOS S DVA MUŠKARCA PRED KAMERAMA! Rijaliti talmičarka na rubu srama: Ostat ćeš upamćena po trojci u tuš kabini! Ilon Mask iznenadio videom: Njegov ples s Trampom pogledalo 120 miliona ljudi Elmedin rekao Jani da hoće da joj pravi djecu! Fatima prevrće očima i pije kafu kao da je posljednja! MRAČNE TAJNE MIONE JOVANOVIĆ! Šokantni detalji iz njene prošlosti! Ša će poludjeti MAJA MARINKOVIĆ ZAPALILA U ZAGREB NAKON SVAĐE! Na taksi potrošila 500 eura, Stanislavu upala u kuću u cik zore Evo šta se događa s Melinom nakon razvoda od Harisa Džinovića: Zanijemićete od šoka, a ovo prezime sada nosi HITNO HOSPITALIZIRAN PJEVAČ! Zaražen opasnim virusom: “Nekoliko puta sam padao u nesvijest, nisam znao ni kako se zovem” ŠAMARAO JU JE PRED CIJELIM AUTOBUSOM! Nakon strašnog premlaćivanja oglasila se Tara Simov – JEZIV SNIMAK ISPLIVAO U JAVNOST! BIO SAM S OŽENJENIM GLUMCEM Uroš Stanić sve priznao, više ne želi šutjeti! Majmunske boginje bliže nego ikada: Evo šta trebate znati o ovom virusu UZNEMIRUJUĆ SNIMAK NASILJA! Nakon žestokog sukoba, muškarac udario ženu u glavu usred autobusa u Beogradu! OVDJE SU ODRASLI ĐOLE I GAGI ĐOGANI! Djetinjstvo su proveli u trošnoj kući u ovom naselju, a evo šta su komšije rekle za njih! “U dugovima sam! Liječio sam se od kocke!” Miki Đuričić otkriva da li se vraća u rijaliti?! “VOZIO POD UTICAJEM ALKOHOLA, DAO LAŽNI ISKAZ!” Policija se oglasila povodom saobraćajke Tonija Bijelića, skandalozni detalji! ŠOK! JANJUŠ SE DIREKTNO OBRATIO ANELI?! Slomio se i iznio šta mu je na duši, nije mogao više da izdrži! Tarik Filipović sa bosanskog ćilima: Srce Sarajeva se osjeti na svakom koraku

BIO SAM S OŽENJENIM GLUMCEM Uroš Stanić sve priznao, više ne želi šutjeti!

Objavio: RHT
17/08/2024 10:00 AM

BIO SAM S OŽENJENIM GLUMCEM

Uroš Stanić otkrio je tajne iz svog života i šokirao određenim priznanjima.

BIO SAM S OŽENJENIM GLUMCEM/Foto: printscreen

Stanić se javno deklarirao kao homoseksualac, a sada je gostujući u jednoj emisiji otkrio brojne pikanterije iz svog života.

Naime, Uroš je otkrio da je dobivao nepristojne ponude od mnogih oženjenih muškaraca, a među njima je bilo i onih s javne scene.

-Imao sam jednog glumca, bio je oženjen i dalje je u braku. Ne želim otkriti njegovo ime i čovjeku napraviti problem – rekao je Uroš u emisiji “Intimna pitanja”.

“OTAC ME SE ODREKAO”

Podsjetimo, bivši učesnik “Elite” Uroš Stanić govorio je o porodičnim odnosima i tom prilikom istaknuo da ga majka podržava, dok ga se otac odrekao.

-Da li te se odrekao otac? – pitala je voditeljica.

-Po svemu sudeći jeste. Predlagao je da idem u manastir, kako bih izašao na pravi put. Njega nije sram stvari koje je meni radio. Nisam u kontaktu s njim, što dalje od mene i ne bih htio da ga vidim. Ja sam zahvalan rijalitiju što me je ojačao. Meni je Janjuš nadomjestio neke stvari, otac me nije naučio plivati. On je mene tukao, izgladnjivao i radio druge stvari. Janjuš je meni uljepšao neke trenutke i zato mi je žao što su neke stvari urušene – govorio je Stanić.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS