calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija

“JANJUŠ JE BIO BOLJI U KREVETU” Aneli javno priznala da je Marko bolji ljubavnik od Asmina, Janjušević odmah reagovao

Objavio: RHT
16/08/2024 5:00 PM

Janjuš je bio bolji u krevetu

Drugoplasirana superfinalistica rijalitija Aneli Ahmić svakodnevno izaziva pažnju javnosti, što privatnim fotografijama i snimkama, što izjavama pred kamerama.

Janjuš je bio bolji u krevetu/foto: printscreen

Aneli je sada sudjelovala u igri “Ili-Ili” i tom prilikom gledatelji su joj postavljali brojna pitanja. Jedno od njih bilo je ko je od njenih bivših partnera Asmina Durdžića i Marka Janjuševića Janjuša bio bolji u krevetu.

Ahmićeva nije oklijevala da da prednost svom donedavnom dečku, Marku Janjuševiću Janjušu, dok je priznala da je Asmin bio bolji u drugom području.

Ova njena izjava izazvala je lavinu komentara, mnogi njeni fanovi su izrazili nadu da će se pomiriti s Janjušem.

Da se to zaista može dogoditi, pokazao je i Janjuš lično. On je na ove Aneline riječi reagovao tako što je na svom Instagram profilu objavio snimku na kojoj se vidi da sluša “Parni valjak” i stihove čuvene pjesme “Jesen u meni”.

Potom se izravno obratio Aneli i poručio joj:

-Hvala od srca.

Čitajte i Anabela prvi put javno podržala Marka Miljkovića: Gdje god ga baciš, on se snalazi

Izgleda da je odnos između Anabele Atijas Marka Miljkovića prošao kroz značajne promjene.

Nakon prvobitnih nesporazuma, Anabela je odlučila da oprosti i zaboravi sve što je bilo. Naročito nakon što je njena kćerka Luna sa njim dobila dve kćerke.

Anabela prvi put javno podržala Miljkovića

Njena promjena stava pokazuje koliko su važne porodične veze i koliko je Anabela spremna da stavi prošlost iza sebe zarad mira i sreće u porodici. Međutim, sada se situacija dodatno zakomplikovala zbog optužnice protiv Marka.

Tim povodom oglasila se Anabela, što pokazuje da i dalje prati i brine se za događaje koji utiču na njenu porodicu.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS