calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega

Car se uključio u lajv i potkačio Janjuša i Aneli! A onda ga je Uroš podsjetio na nju?!

Objavio: RHT
16/08/2024 12:59 PM

Car se uključio u lajv

Uroš Stanić sinoć se uključio u tiktok lajv sa Filipom Carem, bivšim dečkom Maje Marinković, dok je pored njega bila Aneli Ahmić.

Car se uključio u lajv / Foto: Hypetv
Foto: Hypetv

Kako se danima unazad šuška da Aneli petlja sa Carem, Uroš je sada ovim javnim ćaskanjem otkrio neke pojedinosti. A vi zaključite sami šta se tu zapravo dešava.

Car se uključio u lajv

– Uki, kako se slažete ti i Aneli? Ti mu mama dođeš, samo vam Jaško fali u sredini. Jašar da to začini legenda – nasmijao se Car.

– Fali i tebi neko – dobacila je Aneli.

– Fali i tebi Maja da začini – rekao je Stanić.

– Koliki je krevet, on bi pola virkao. Vas dvoje tu i samo Jaškić moj u sredini. Ajoj kako bi ludi mačak zamjaukao tu između vas – nastavio je Car da ih pecka.

 To je tvoj drug – dobacila je Ahmić.

– Jeste i uvijek će biti. Svađali smo se, ali poštujemo se. Jesmo svašta loše proživjeli, ali se poštujemo. Nismo imali jedno vrijeme komunikaciju i kada mu se desio tragičan slučaj, čuli smo se i eto – rekao je Car.

VEČERAS POČINJE 30. SFF: Velike gužve ispred BKC-a

Pročitajte i: VEČERAS POČINJE 30. SFF: Velike gužve ispred BKC-a.

Već u ranim jutarnjim satima formirao se veliki red ispred Bosanskog Kulturnog Centra u Sarajevu.

Foto: SFF

Naime, u našem glavnom gradu, ali i šire, svi željno iščekuju večerašnji početak 30. Sarajevo Film Festivala. Kao i svoje ulaznice za predstojeće projekcije u sklopu SFF-a

Službeno otvaranje 30. Sarajevo Film Festivala je večeras u 20 sati. 

Danas će biti održana i prva projekcija za medije filma “Nakon ljeta”, dok će večeras premijerno biti prikazana projekcija u Narodnom pozorištu Sarajevo i ljetnim kinima.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS