calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija

Pomirili se Janjuš i Aneli: “RANO MOJA, HVALA TI OD SRCA”!

Objavio: RHT
16/08/2024 9:20 AM

Pomirili se Janjuš i Aneli

Evo kako je došlo do ovog čina!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić, koja je stekla popularnost kao drugoplasirana superfinalistkinja posljednjeg rijalitija, nedavno je ponovo stigla u centar medijske pažnje. Ovaj put zbog svojih otvorenih i direktnih komentara o svojim bivšim partnerima, Marku Janjuševiću Janjušu i Asminu Durdžiću, poznatijem kao Alibaba.

Pomirili se Janjuš i Aneli

U popularnoj igrici “Ili-Ili” Aneli nije oklijevala da uporedi svoje bivše partnere, što je izazvalo brojne reakcije i komentare javnosti.

Kada je postavljena tema ko je bolji u krevetu, Aneli je bez oklijevanja dala prednost Janjušu, svom bivšem partneru iz rijalitija. Ova izjava izazvala je veliko interesovanje među fanovima rijalitija, koji su odmah počeli da raspravljaju o njenim tvrdnjama.

Aneli je na vrlo otvoren način iznijela svoje mišljenje o ovoj intimnoj temi, što je dodatno podstaklo znatiželju publike. I stvorilo uzbuđenje u javnosti… Reakcije su bile različite, ali svakako su svi razgovarali o njenim komentarima, kao i Marko Janjušević, koji odmah oduševljeno reagovao i time prekinuo višenedjeljnu ćutnju.

Janjušev stori

Naime, na snimku koji je objavio na storiju društvene mreže Instagram, Janjuš se ponovo uputio ka Crnoj Gori.

“Jesen u meni”

I u tunelu glasno pustio emotivnu pjesmu Parnog valjka “Jesen u meni”.

– Jesen u meni tuguje
Zašto sanjam čemprese?
Moje ceste ne vode nikuda
Jesen u meni caruje
A u tebi proleće
Ni sunce ne može, ne može kroz oblake
Rano moja, hej
 – glasi refren pomenute pjesme.

A potom se i direktno obratio Aneli, sa isječkom iz pomenute emisije.

– Hvala ti od srca – napisao je Janjuš svojoj bivšoj djevojci.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za petak, 16. avgust 2024: Blizanci se zalijeću ka riziku, Ribe da daju šansu Lavu, Škorpije se dokazuju na poslu, a vi?

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS