calendar

Subota 17. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVDJE SU ODRASLI ĐOLE I GAGI ĐOGANI! Djetinjstvo su proveli u trošnoj kući u ovom naselju, a evo šta su komšije rekle za njih! “U dugovima sam! Liječio sam se od kocke!” Miki Đuričić otkriva da li se vraća u rijaliti?! “VOZIO POD UTICAJEM ALKOHOLA, DAO LAŽNI ISKAZ!” Policija se oglasila povodom saobraćajke Tonija Bijelića, skandalozni detalji! ŠOK! JANJUŠ SE DIREKTNO OBRATIO ANELI?! Slomio se i iznio šta mu je na duši, nije mogao više da izdrži! Tarik Filipović sa bosanskog ćilima: Srce Sarajeva se osjeti na svakom koraku Fatima sve radi sama, ruke joj drhte, a Elmedin i Jana gledaju filmove i uživaju u ljubavi! ANELI I BIVŠI RIJALITI UČESNIK NAPRAVILI HAOS! Nastala drama, sve snimili! REAGOVALO OBEZBJEĐENJE Trideseti Sarajevo Film Festival je počeo! Evo ko je sve od poznatih ličnosti prošetao crvenim tepihom, a on je dobio nagradu IAKO JE DRUGA NAJBOGATIJA OSOBA NA PLANETI: I Džef Bezos je plaćao kiriju “Krstim, vjenčam i opjevam, svi kukaju, a ja pjevam”: Upucan lažni sveštenik, posvađao se sa stricem Besplatan javni prevoz za sve građane i posjetitelje Sarajeva tokom trajanja SFF-a Fatima pobjegla! Elmedin i Jana je traže po livadama ne znaju šta će bez nje… MRAČNA TAJNA MIONE JOVANOVIĆ! Ša nije slutio, ne može da dođe sebi, mora da drži jezik za zubima HYPE PAPARAZZO Tea Tairović sa dečkom NE SKIDA OSMIJEH SA LICA! Pogledajte šta su radili ispred zgrade (VIDEO) Želite duže trajati u krevetu? Isprobajte nekoliko savjeta stručnjaka SVE JE SPREMNO ZA 30. SARAJEVO FILM FESTIVAL! Posljednje pripreme su u toku, a za nagradu “Srce Sarajeva” takmičiće se ukupno 54 filma! (FOTO+VIDEO)

SKANDAL! TEODORA PREVARILA BEBICU! Uhvaćena u akciji sa ovim učesnikom, nastao SKANDAL, Macanović će čupati kosu s glave

Objavio: RHT
15/08/2024 11:55 PM

Teodora prevarila Bebicu!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Teodora prevarila Bebicu!

Teodora DelićNenad Macanović Bebica uživaju u ljubavi, a bivša učesnica rijalitija je sada odlučila za “zabiberi” situaciju.

Naime, Teodora se uslikala u krevetu sa bivšim rijaliti učesnikom Urošem Stanićem.

Dok su večerali u krevetu, oboje su bili u pidžamama, a Delićeva se obratila direktno svom partneru. 

-Nenade, zvanično sam te prevarila – napisala je Teodora Delić uz objavu i nasmijala mnoge pratioce, s obzirom na to da je Uroš tokom rijalitija otvoreno govorio da voli muškarce.

Photo: Printscreen Instagram/teodora_delicc

Bebica istetovirao Teodorin lik

Bebica je preko cijele ruke istetovirao Teodorin lik, a snimak cijelog postupka su objavili i on i ona na svojim Instagram profilima.

Tom prilikom u studiju za tetoviranje sa Bebicom je bila i Teodora, koja se još nije javno oglasila ovim povodom.

Kako se moglo vidjeti na Bebicinom Instagram nalogu, mnogi njegovi fanovi su oduševljeni ovim romantičnim postupkom, mada ima i onih koji smatraju da mu “ovo nije trebalo”.

Teodora o pomirenju Miljane i Ivana

Super zbog djeteta. Ako je dijete srećno, meni je drago. To je njihov život i mene ne interesuje. Iskreno, drago mi je da je dijete srećno. Moram da budem iskrena i da kažem da mislim da Ivan nikad ne bi bio sa Miljanom, možda se samo sjetio poslije toliko vremena da ima dijete. Ivan je za mene veliko razočaranje – izjavila je Teodora za medije.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS