calendar

Subota 17. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVDJE SU ODRASLI ĐOLE I GAGI ĐOGANI! Djetinjstvo su proveli u trošnoj kući u ovom naselju, a evo šta su komšije rekle za njih! “U dugovima sam! Liječio sam se od kocke!” Miki Đuričić otkriva da li se vraća u rijaliti?! “VOZIO POD UTICAJEM ALKOHOLA, DAO LAŽNI ISKAZ!” Policija se oglasila povodom saobraćajke Tonija Bijelića, skandalozni detalji! ŠOK! JANJUŠ SE DIREKTNO OBRATIO ANELI?! Slomio se i iznio šta mu je na duši, nije mogao više da izdrži! Tarik Filipović sa bosanskog ćilima: Srce Sarajeva se osjeti na svakom koraku Fatima sve radi sama, ruke joj drhte, a Elmedin i Jana gledaju filmove i uživaju u ljubavi! ANELI I BIVŠI RIJALITI UČESNIK NAPRAVILI HAOS! Nastala drama, sve snimili! REAGOVALO OBEZBJEĐENJE Trideseti Sarajevo Film Festival je počeo! Evo ko je sve od poznatih ličnosti prošetao crvenim tepihom, a on je dobio nagradu IAKO JE DRUGA NAJBOGATIJA OSOBA NA PLANETI: I Džef Bezos je plaćao kiriju “Krstim, vjenčam i opjevam, svi kukaju, a ja pjevam”: Upucan lažni sveštenik, posvađao se sa stricem Besplatan javni prevoz za sve građane i posjetitelje Sarajeva tokom trajanja SFF-a Fatima pobjegla! Elmedin i Jana je traže po livadama ne znaju šta će bez nje… MRAČNA TAJNA MIONE JOVANOVIĆ! Ša nije slutio, ne može da dođe sebi, mora da drži jezik za zubima HYPE PAPARAZZO Tea Tairović sa dečkom NE SKIDA OSMIJEH SA LICA! Pogledajte šta su radili ispred zgrade (VIDEO) Želite duže trajati u krevetu? Isprobajte nekoliko savjeta stručnjaka SVE JE SPREMNO ZA 30. SARAJEVO FILM FESTIVAL! Posljednje pripreme su u toku, a za nagradu “Srce Sarajeva” takmičiće se ukupno 54 filma! (FOTO+VIDEO)

DO 2027. OVA TRI ZNAKA HOROSKOPA IMAĆE PARA KAO BLATA, A TEK LJUBAVI: Biće nezaustavljivi šta god im uradili

Objavio: RHT
15/08/2024 7:00 PM

OVA TRI ZNAKA HOROSKOPA IMAĆE PARA KAO BLATA

Astrološka predviđanja za naredne tri godine donose optimizam i mogućnost ostvarenja ličnih i poslovnih ciljeva za pripadnike horoskopskih znakova Bika, Lava i Djevice. Svi oni mogu očekivati uspjeh na različitim poljima, od ljubavi i karijere do ličnog razvoja i finansijske stabilnosti. Ovi horoskopski znakovi imaju priliku iskoristiti nadolazeći period za ostvarenje svojih snova i ambicija.

Foto: Shutterstock/OVA TRI ZNAKA HOROSKOPA IMAĆE PARA KAO BLATA

Bikovi: Uspjeh u ljubavi i poslu

Bikovima se predviđa izuzetno uspješan period u ljubavi. Slobodni Bikovi imat će priliku upoznati osobu koja će ih potpuno očarati, dok će zauzeti uživati u harmoničnom odnosu sa svojim partnerom. Pored toga, na poslovnom planu očekuje ih prosperitet, te će naredne tri godine biti idealne za ostvarenje dugogodišnjih poslovnih ambicija.

Lavovi: Novčani uspjeh i kreativna ekspanzija

Lavovima se predviđa da će im novac doslovno “lebditi” oko njih u naredne tri godine. Njihov trud konačno će biti adekvatno nagrađen, a očekuju ih i financijski benefiti u vidu povišica. Također, osjetit će snažan val kreativnosti koji će pozitivno utjecati na sve aspekte njihovog života, te će biti nezaustavljivi u ostvarivanju svojih ciljeva.

Djevice: Usavršavanje i pozitivna energija

Djevice se pozivaju da iskoriste naredne tri godine za učenje novih jezika, putovanja, čitanje i usavršavanje novih vještina. U ovom periodu privlačit će divljenje i zavist okoline zbog svoje vanjštine, pozitivne energije i raspoloženja, te će lako prevazilaziti sve prepreke koje im se nađu na putu.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/informer.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS