calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAKVO STE IMALI DJETINJSTVO? Šta ste sanjali da vas čeka kad porastete? Poslušajte odgovore Sarajlija Stanje na požarištu na Bjelašnici pogoršano, zatražen angažman helikoptera OSBiH “ŽAO MI JE KRUNE ŠTA SVE GLEDA!” Deniz Dejm okrivila Janjuša za sve ABORTUSE “I Aneli i Maja su se OČISTILE! Niko neće NJEGOVO DIJETE!” (VIDEO) Džej Lo se u bijelom kupaćem kostimu osvetila Afleku: Sad vidi šta je izgubio ANĐELA U SUBOTU ULAZI U RIJALITI SA ZVEZDANOM? HOĆE LI SE PONOVO BRUKATI, ILI? Sve na dlanu otkrivamo Elmedin je postao Robin Hud iz Gornje Višnjice: Pošto mi se šunjaju oko kuće, PRAVIM LUK da ih skidam k’o jabuke ŠOK! RASKRINKANA MATORINA AFERA SA OVIM RIJALITI UČESNIKOM! On zanijemio od šoka, SKANDALČINA! OPLJAČKAN MUZIČAR! Otkrio šta mu je sve nestalo iz automobila CAR NADMAŠIO STANISLAVA: “Više ne pušim travu…” (FOTO) Ovo je 10 benefita magnezijuma za naše zdravlje Polskaja: Umjesto da ljudima obezbijedi vodu, Nićić se bavi mojim brakom “Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba riješiti problem – napada žene i provocira sa mora! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Morate znati uživati u prirodi! “Tek onda ste napunili baterije za savršen život…” (VIDEO) U BiH dolazi svjetska atrakcija “Glenn Miller Orchestra” IVAN MARINKOVIĆ DONIO ŠOKANTNU ODLUKU! Iznenadio pratioce na mrežama (FOTO) Oglasio se FK Sarajevo: Brutalno napadnut trener bordo tima

Elmedin jede kao životinja, dok ga Fatima gleda kao Boga! On hvali Janu, hoće da je ženi!

Objavio: RHT
15/08/2024 6:30 PM

Elmedin jede kao životinja, dok ga Fatima gleda kao Boga!

Elmedin sjedi za stolom i jede kao životinja, nesvjestan svega oko sebe. Hrana nestaje pred njim dok on grabi komad po komad, potpuno zaokupljen jelom. Fatima ga gleda s divljenjem, kao da je Bog lično, fascinirana svakim njegovim pokretom. Iako je svjesna njegove grube prirode, nešto u njemu je privlači poput magneta.

Elmedin jede kao životinja, dok ga Fatima gleda kao Boga!/Foto: Hype

Dok se Elmedin zadubljuje u hranu, iznenada počinje hvaliti Janu, pričajući o njoj s velikim oduševljenjem. “Ona je žena za mene,” kaže glasno, dok se masne ruke podižu da naglase njegove riječi. Fatima se trzne, ali ne pokazuje ništa. Elmedin nastavlja, govoreći kako planira da oženi Janu, uvjeren da je ona prava za njega.

Fatima, i dalje gledajući Elmedina, osjeća kako joj se srce steže. Njegove riječi odjekuju u njenoj glavi, ali ona ostaje tiha, ne pokazuje ni trunke ljubomore. Detaljnije u videu u nastavku:

Čitajte i VANJA DOVELA MIONU I ŠA DO LUDILA! Udarila u najbolniju tačku

Vanja Ignjatović, bivša supruga Nenada Aleksića Ša, snimala je lajv na društvenoj mreži Tik-tok i tom prilikom odlučila da pusti muziku.

VANJA DOVELA MIONU I ŠA DO LUDILA

Svi su ostali zabezeknuti kada je pustila pjesmu bivšeg supruga “Maserati”, s obzirom na to da nisu u dobrim odnosima. I da ju je on u rijalitiju ostavio zbog Mione Jovanović, nakon čega su se i zvanično razveli.

Podsjetimo, Vanja i Ša su iznijeli brojne optužbe i prljav veš jedno o drugom. Reper je tiktokerku čak optužio da je krišom abortirala njegovo dijete, što je javnost šokiralo. Ona je to u više navrata demantovala. A kako nisu stigli da obave razgovor nakon rijalitija, čini se da Vanja ima potrebu da provocira bivšeg supruga putem društvenih mreža. To je učinila i ovom prilikom.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS