calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Žestoka rasprava Pešića i Đokovića: Šta je iznerviralo Novaka, zbog čega mu se Kari pravdao ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana uzjahala Elmedina i zavalila mu šamarčinu: Ne može se obuzdati (VIDEO) “OPADALA MI JE KOSA, primala sam 16 INFUZIJA DNEVNO” Nela Vidaković o OGROMNOJ BORBI sa vantjelesnom oplodnjom KAČAVENDA BLOKIRALA DRUŠTVENE MREŽE EKSPLICITNOM FOTOGRAFIJOM! Isplatilo joj se brukanje na OI: Katastrofalan nastup donijeće joj milione dolara SVE JE SPREMNO ZA AVIONDŽIJE! Rediteljka Suzana Purković sve objelodanila: “Krećemo u 12. razred, a direktor škole Saša Mirković nam daje nove zadatke” IMALA SAM ODNOSE U KOLIMA USRED BIJELA DANA Pjevačica progovorila o svojoj intimi, šok! ANITA DOBIJA ŠUT-KARTU Procurile šokantne prepiske! ANĐELO SVE PRIZNAO NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA MAJKE DARKA LAZIĆA Branka je snimljena prije 12 godina, mnogi ne vjeruju da je ovako izgledala Produženo radno vrijeme ugostiteljskim objektima tokom SFF-a Elmedin i Jana obilaze mjesto gdje će se vjenčati! Fatima ČUPA KOSU I PLAČE sama kod kuće! ANELI I UROŠ ZAVRŠILI NA KLINICI! Procurila fotografija Zgodni srbijanski stjuardi zaludjeli dame širom svijeta: Više se ne bojim letenja BEBICA ISTETOVIRAO TEODORIN LIK! Porodica se hvata za glavu Kako je Fatima zavela Elmedina? “Nisam htjela da se vratim kući? Moji su mi BRANILI!!” Uputstvo podiglo buru na mrežama: “Plaža sa djecom” i “Plaža bez djece”

Zaljubljena do ušiju: Ovaj ZGODNI ŠARMER je osvojio srce Đine Džinović

Objavio: RHT
14/08/2024 4:59 PM

Ovaj ZGODNI ŠARMER je osvojio srce Đine Džinović

Đina Džinović, kćerka poznatog pjevača Harisa Džinovića i dizajnerke Meline, nedavno je izazvala interes javnosti objavom na društvenim mrežama.

Ovaj ZGODNI ŠARMER je osvojio srce Đine Džinović/Foto: printscreen

Na slici koju je postavila, Đina se strastveno ljubi sa svojim momkom, ali je ostala misteriozna, sakrivši njegovo lice rukom. Ova fotografija izazvala je brojne spekulacije među njenim pratiocima, jer su mnogi pokušavali da otkriju identitet njenog partnera.

Foto: printscreen

Iako Đina nije otkrila ko je mladić, njeni fanovi su pohvalili njen način da privatne stvari zadrži samo za sebe, dok su neki izrazili radoznalost da saznaju više o njenom ljubavnom životu.

Čitajte i STANISLAV NASTAVIO ŠVRLJATI! Ponovo ulovljen sa njom

Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera imali su jednu od najžustrijih svađa u spoljnom svijetu zbog Vanje Ignjatović, nekadašnje supruge Nenada Aleksića Ša.

STANISLAV NASTAVIO ŠVRLJATI

Sa njom je Stanislav stupio u kontakt prije ulaska u posljednji rijaliti, kada je Miona Jovanović odlučila da ga prevari i ostavi zbog Ša.

Kako je Vanja kontaktirala sa Stanislavom po njegovom izlasku iz rijalitija, Maja je napravila neviđenu dramu i izljubomorisala. Kasnije je Krofak odlučio da nestane na par dana…

Iako su se ubrzo pomirili, čini se da Stanislav nije spreman na kompromise. Tako i danas prati Vanju na Instagramu, što je veoma čudno, s obzirom na Majinu ljubomoru.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS