calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

EKSKLUZIVNO! Jana potpuno neprepoznatljiva! Evo gdje smo uhvatili pjevačicu i u čijem je društvu bila! (FOTO)

Objavio: RHT
14/08/2024 2:30 PM

Jana potpuno neprepoznatljiva!

Ekipa Hype portala vrijedno radi cijelog ljeta, pa smo se tako zatekli na jednoj od najpopularnijih plaža u Crnoj Gori! I gle čuda, kad tamo odmara u hladovini niko drugi nego pjevačica Jana Todorović.

foto: hype

I to ne bi bilo ništa neobično, nego ono što nas je iznenadilo jeste da je pjevačica bila totalno neprepoznatljiva. Onako opušteno u crnoj majci koju je obukla preko kupaćeg kostima, bez šminke i sa opuštenom kosom koju je zakačila nehajno štipaljkom, sjedila je u baru i ispijala kafu.

foto: hype

Sjedila je isključivo u ženskom društvu, a cigaretu nije vadila iz usta. Kao da je bila nervozna ili je nešto mnogo iznerviralo. A možda je i Jana počela mnogo da dimi, što joj baš i nije preporučljivo zbog zdravlja. Ali ono što je sigurno i što se šuška jeste da je pjevačica zapravo mjerkala jedan luksuzan stan koji bi kupila. I to baš na plaži na kojoj smo je sreli. U pitanju je Dukley Beach & Bar plaža koja je poznata po svom luksuzu, mirnom okruženju, intimnoj atmosferi, bez gužve i buke. A to je upravo ono što Jani treba.

Jana potpuno neprepoznatljiva!

foto: hype

Naravno pjevačica nije štedila jer je poznato da ležaljke sa suncobranom i činijom voća stoju oko 500 eura. Zna ona šta valja, a kako su joj se poprilično dopali “Dukljanski vrtovi” ni ne čudi što je baš ovdje mjerkala svoju novu nekretninu. Kako smo saznali ona je sada smještena u jednom drugom luksuznom hotelu, ali ipak na plažu dolazi ovdje.

foto: hype

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS