calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

POLICIJA INTERVENISALA ZBOG ANELI! Predala šokantan snimak Asmina!

Objavio: RHT
14/08/2024 1:45 PM

POLICIJA INTERVENISALA ZBOG ANELI

Aneli Ahmić hitno traži zabranu prilaska.

Foto: Prinscreen

Aneli Ahmić izjavila je da će tražiti da se Asminu Durdžiću zabrani prilazak njoj i njenoj kćerki Nori. Kako kaže Aneli, uplašena je i misli da je njen bivši u stanju i fizički da je povredi. Kada je mogao ovako da izmišlja…

POLICIJA INTERVENISALA ZBOG ANELI!

Nedavno je boravila u Beogradu i tada je otišla u policijsku stanicu da bi prijavila Asmina, prenosi “Star”.

Rekla je da se ne osjeća bezbjedno i da se boji da bi on mogao negdje da je sačeka i povrijedi, te zahtjeva da se odmah obavijesti o zabrani. Policija joj je rekla da nema na osnovu čega da mu zabrani prilazak, što je Aneli razbjesnelo. Pa je vikala i histerisala u policiji.

 Aneli je dobijala danima neke prijetnje i sumnja na Asmina. Sa advokatom je otišla u policiju, gdje je čak dala i snimak gdje Asmin napada u Rumi prodavačice u pekari. Jer sumnja da su se one javljale u “Narod pita”. Rekla je da se ne osjeća bezbijedno i da se plaši za dijete. Aneli je rekla da je ne bi iznenadilo da je (Noru – op. a.)  Asmin kidnapuje da bi opet njoj naudio – priča Anelina drugarica, pa dodaje:

“Plaši se da joj Asmin ne uzme dijete” 

– Ona ne pravi žrtvu od sebe, nego joj je jasno na šta je sve Asmin spreman nakon što je pročitala izjave. Baš je rekla da se plaši da joj Asmin ne uzme dijete jer to bi je baš ubilo. Ona je najslabija na Noru. Čudno joj je da Stanija to sve podržava i ne skreće mu pažnju na to što radi. Ona vjeruje da bi Asmin odveo Noru u Linc, da bi ga Stanija i u tome podržala – dodala je ona.

Pročitajte i: 30. SARAJEVO FILM FESTIVAL Imenovan žiri za Posebnu nagradu.

BONUS VIDEO:

(Star/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS