calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dodijeljena Srca Sarajeva za TV serije: ŽARKO LAUŠEVIĆ POSTHUMNO NAGRAĐEN NOVE INFORMACIJE O AFERI “BAJADERA”: Objavljen Anitin CJENOVNIK! HITNO MORA DA REAGUJE ADVOKAT! MAJKA ANE ĆURČIĆ U SUZAMA: “Aninu i Acinu bebu sam vidjela i dotakla, a onda ne znam šta se desilo” VREMENSKA PROGNOZA Kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima Stravičan udar groma u Čelincu: Izgorjelo potkrovlje kuće Henny napravio ludnicu u Slogi: Na ovim lokacijama u Sarajevu i večeras vas očekuje vrhunski provod MIONA SE POMIRILA SA PORODICOM! Veliki preokret nakon niz skandala! Dnevni horoskop za ponedjeljak, 19. avgust 2024: Lavovima nervoza na poslu, Škorpijama ljubavni problemi, Strijelci ne razumiju voljenu osobu, a vi? HAOS NA JAVNOM MJESTU ZBOG MAJE! Opkolili je – Stanislav nije znao šta ih je snašlo! Muškarci znaju šta žele u vezi: Ove stvari očekuju od svojih partnerki STANISLAV UHVAĆEN NA DJELU SA VANJOM: Isplivali DOKAZI! ŽIVOTNA PRIČA Nana Ziba iz Rogatice živjela četiri godine kod popa: Niko mi nije branio maramu i muslimansku odjeću (VIDEO) Švajcarska ponudila bogatu nagradu za ideje o izvlačenju tona oružja iz alpskih jezera TEODORA PONOVO UHVAĆENA SA TAKIJEM! Bebici će pozliti! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin brutalno izvrijeđao hejtere: Fatima kupila kreme da mu bude najljepša! JANA POVRAĆA (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO NAKON ŠTO JE STANIJA OBJAVILA FOTKU NOVOG DEČKA! Ovo nije očekivala! (FOTO)

Đani PONIŽEN NA DOČEKU OLIMPIJACA?! Folker BIJESNI: “Izvinjavam se braći, ali NIJE FER!”

Objavio: RHT
13/08/2024 11:00 AM

Đani PONIŽEN NA DOČEKU OLIMPIJACA?!

Radiša Trajković želio je da mu prethodno veče prođe ljepše.

Foto ATAImages

Srpski olimpijci vrativši se iz Pariza, dočekani su u Beogradu sinoć kako i dolikuje.

Jedan od pjevača koji je došao na žurku sportista bio je i Đani, ali je veoma nezadovoljan zbog jedne stvari.

Printscreen Instagram djanimusic

Tačnije, razočaran je u svoje kolege jer mu nisu dozvolili da otpjeva jednu pjesmu.

Đani PONIŽEN NA DOČEKU OLIMPIJACA?!

– Ja dođem u 22h i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju!!! Čekam da pjevam… A velike zvijezde od mojih kolega naravno održe koncert? A dogovor svi po par pjesama!!! Otišao u 5, nisam ni otpjevao nijednu pjesmu!!! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer!!! Bio tu, al’ ponižen“, stoji u Đanijevom storiju na Instagramu.

POMIRIO SE SA SANDROM AFRIKOM

Podsjetimo, Trajković je nedavno rekao kako je u dobrim odnosima sa Sandrom Prodanović. Njih dvoje su se ranije posvađali zbog jednog nastupa, odnosno novca, a sada je sve u redu.

Nas dvoje se nikad nismo ni svađali. Ona se meni prva javila, i ja njoj, sve je to isti đavo. Vidjeli se, pozdravili i sve riješili”, kratko je rekao pjevač nedavno.

KUPITE KARTE ZA KONCERT ACE LUKASA

Podsjetimo, uskoro se održava spektakl u Sloveniji. U ljubljanskoj Areni Stožice 23. novembra će se održati projekcija filma “Stravično”, što predstavlja nastavak prvog dijela filma “Pokidan”. Rediteljka je i ovog puta čuvena Suzana Purković.

Poslije koncerta, Aca će održati koncert u ovoj dvorani.

Rijaliti program pod nazivom “Imanje” nešto je drugačije što ćete gledati na nekom televizijskom kanalu. HYPE vam donosi seosku priču, a učesnici će morati da rade poljoprivredne poslove ne bi li opstali. Takođe, moraće da paze domaće životinje i čine sve što treba kako bi opstali u ovakvom domaćinstvu. Plac u Lisovićima će biti njihova oaza…

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS