calendar

Ponedeljak 12. Avgust, 2023

“Nosim JEFTINA ODIJELA!” Čola otkriva zbog čega NAJVIŠE ŽALI: “Sada je sve sporije…” Evo šta kaže o Dini Merlinu

Objavio: RHT
12/08/2024 2:15 PM

Čola nosi JEFTINA ODIJELA

Zdravko Čolić imao je uspješan koncert u Crnoj Gori, a sa medijima je podijelio utiske.

Foto:A.A./ATAImages

Pjevač je govorio o tome kako mu je žao što rjeđe objavljuje studijske albume.

– Žao mi je što rijetko izdajem CD. Ne znam da li je to zbog saradnika, producenata… Mada i ja posljednjih godina pišem sam pjesme. Prije smo za tri mjeseca pravili ploče, a sada je sve sporije. To mi je žao. Volio bih da izađe više novih pjesama. Postoje pjesme koje mlađa publika ponovo otkriva. U 90 odsto slučajeva pjesme bolje zvuče uživo nego na snimku“, istakao je Čolić.

Čola nosi JEFTINA ODIJELA

Nisam se nešto stilizovao. Ovo je jeftino bosovo odijelo, obično odijelo. Prošla su ta vremena, ranije sam ja odlazio u Englesku i tamo kupovao. Bilo je bitno da na bini imaš šiveno odijelo i da bude scenski, šljašteće. Svašta se mijenja kako čovjek stari, život se mijenja, ali ja se nadam pozitivno. U smislu neke zrelosti, druženja, ali i karijere”, izjavio je Zdravko.

Foto: R.Z./ATAImages

“Dino i ja smo iznijeli duet…”

Dino Merlin je rekao da je Čola njegov idol, a sada je on otkrio da li može doći do dueta.

“Pravljenje dueta je toliko nebitna stvar, to se desi sponatno uvijek. Dino i ja smo iznijeli duet koji je iznad svakog dueta, a to je bilo izvođenje pjesme “Kao moja mati” na koncertu što ima više pregleda nego pravi dueti“, ispričao je muzičar.

Svakom pjevaču se dogodi da ispusti hit.

“Desi se uvijek da ti promakne pjesma, ne prepoznaješ je. Neko poslije prepozna tu pjesmu, bolje mu legne i poslije naprave od toga hit. To se dešava”, kaže Čola nasmijano.

KUPITE KARTU ZA LUKASOV KONCERT

Podsjetimo, uskoro se održava spektakl u Sloveniji. U ljubljanskoj Areni Stožice 23. novembra će se održati projekcija filma “Stravično”, što predstavlja nastavak prvog dijela filma “Pokidan”. Rediteljka je i ovog puta čuvena Suzana Purković.

Poslije koncerta, Aca će održati koncert u ovoj dvorani.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS