calendar

Ponedeljak 12. Avgust, 2023

SKANDALČINA! Procurila fotka iz Bebicine mladosti: Evo čime se bavio! KONAČNO RASKRINKAN

Objavio: RHT
12/08/2024 1:00 PM

Procurila fotka iz Bebicine mladosti

Nenad Macanović Bebica ovo neće moći da sakrije!

Foto: Printscreen/RTVPink

Nenad Macanović Bebica ušao je u rijaliti u kom se proslavio kao dečko Miljane Kulić, koja mu je dala nadimak Bebica.

Procurila fotka iz Bebicine mladosti

On se u rijalitiju predstavio kao imućni preduzetnik i biznismen, zbog čega su mnoge djevojke željele da budu baš sa njim. Međutim, dosta se špekulisalo da li su njegove tvrdnje o imućnosti tačne ili je sve preuveličao!? Kako bi se dopao djevojkama i publici koji su vjerni fanovi rijalitija. 

No, sada se na Instagramu pojavila fotografija Bebice iz mlađih dana kako vozi kamion. Tim povodom se oglasila i bivša takmičarka rijalitija Slađa Lazić Bošković, koja je zapravo podijelila spornu fotografiju na društvenoj mreži. 

– Amebica (Bebica) prije nego što ga je Miljana Kulić izvukla iz neke rupe. – piše u opisu fotografije na društvenoj mreži Instagram. 

Republika
Foto: Instagram

Podsjetimo, nakon završetka posljednjeg rijalitija u kom se Bebica upustio u romansu sa Teodorom Delić, ona je priznala da se uvjerila u njegove priče. I da je špekulacije o njegovom bogatstvu odgonetnula. 

“Mi super funckionišemo zajedno

– Ja sam se uvjerila u to, tako da nema potrebe ljudi da brinu za nas. Mi super funckionišemo zajedno, ne znam zašto toliko ljudima smeta naš odnos. – rekla je nedavno Teodora Delić za medije. 

Foto: Printskrin – instagram

Ljubavnom paru iz rijalitija Teodori Delić i Nenadu Macanoviću Bebici niko od ukućana nije predviđao budućnost. Već su ih stalno provocirali kako neće stići ni do rampe u Šimanovcima kad izađu iz rijalitija. Međutim, oni ne da napolju još bolje funkcionišu, već su se pohvalili i kako su već devet mjeseci u srećnoj i ispunjenoj vezi. 

Njih dvoje svakodnevno uživaju jedno u drugom i slave svoj deveti mjesec ljubavi.

Pročitajte i: ZOLA U TEŠKOM STANJU: “Izdali, lagali, varali i ponižavali su me mnogi”. 

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS