calendar

Ponedeljak 12. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Slučaj izdavanja lažnih diploma: Potvrđena optužnica protiv 15 osoba i 6 privatnih visokoškolskih ustanova SKANDALČINA! Procurila fotka iz Bebicine mladosti: Evo čime se bavio! KONAČNO RASKRINKAN Amerikanac u suzama zbog Đokovića: “Nisam plakao ni kada sam dobio djecu” Ubistvo kod Sapne: Rođaci pili cijelu noć, a onda izbila kobna svađa PRIKUPLJANJE PRILOGA ZA OSLIKAVANJE FRESAKA U MANASTIRU SV. LUKE! Evo šta kažu hodočasnici! Maja i Stanislav izazvali haos u Crikvenici: CAR ZAUSTAVLJEN NA ULICI! Već stigao Filipov odgovor Aleksandra Mladenović se POMIRILA SA BIVŠIM DEČKOM?! Postoji i FOTKA, evo o čemu se radi! (FOTO) OVOG TENISERA LJUBILA JE JELENA ĐOKOVIĆ PRIJE NOVAKA Radio je i sa NOLETOM KO BI OVO OČEKIVAO OD NJE?! Marija Šerifović uradila nešto ŠOKANTNO na sceni, ali su se svi ODUŠEVILI! (VIDEO) Jelena Ilić podnijela papire za RAZVOD! Najavila ZVANIČAN KRAJ, Ivan Marinković će uskoro biti SLOBODAN! Vraća se Miljani?! STAVIČAN ZLOČIN U ŠIPOVU: Žena ubijena u automobilu! OVO JE NOVI FRAJER ANELI AHMIĆ! Uroš sve otkrio Seka Aleksić POZIRALA sa djevojčicom sa kojom je IŠLA NA MATURU! Prozivali su je DRUGARI, a pjevačica joj je dala SNAGU NAJEZDA STJENICA: Zalijepe se za odjeću, a znaju i ugristi Supruga Slobe Radanovića traži trećeg supruga? Otkrila kako stoje stvari u braku sa pjevačem ZOLA U TEŠKOM STANJU: “Izdali, lagali, varali i ponižavali su me mnogi”

Dnevni horoskop za ponedjeljak, 12. avgust 2024: Bikovi će imati težak dan, Škorpije uspješan i produktivan dan, a Strijelci razloga za slavlje

Objavio: RHT
12/08/2024 8:59 AM

Horoskop za 12 avgust 2024

OVAN

Dnevni horoskop za 12. avgust 2024. godine kaže da je danas korisno da postavite sebi male, lako ostvarive ciljeve.

Horoskop za 12 avgust 2024 / Foto:  New Africa/Shutterstock

Horoskop za 12 avgust 2024 / Foto:  New Africa/Shutterstock

Razmislite o krajnjem rezultatu, dobićete brzo ono što želite, a vratićete i samopouzdanje. Druga polovina dana je odlična za vrijeme provedeno sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Moguća glavobolja.

BIK

Vaš dnevni horoskop donosi težan dan. Možda ćete morati da promijenite planove i ponovo zakažete sastanke zbog neočekivanih problema. Koristite intuiciju za rješenje. Zanimljivo poznanstvo slijedi u popodnevnim satima, a nova osoba može da poljulja emocije ako ste zauzeti. Uvedite fizičku aktivnost, odličan je dan za prvi korak.

BLIZANCI

Jutro će biti mirno i opušteno. Možete da posvetite više vremena svojim potrebama. U drugoj polovini dana moguće su poteškoće sa novcem, oslonite se na pomoć prijatelja i ne rizikujte. Neočekivane vijesti o poslu mogu vam da pokvare raspoloženje. Neke tajne na ljubavnom polju mogu da isplivaju na površinu. Zdravlje je dobro.

RAK

Sporo jutro pomoći će vam da sve pripremite kako treba. Dobar je trenutak za rješavanje neke složene ili dugotrajne stvari koja je prethodno bila odložena. Sada imate puno energije i brzo ćete se nositi sa zadatkom. Pristupite svemu kreativno i van okvira. Iskrenost donosi uspjeh u ljubavi. Dobro se osjećate.

LAV

Dnevni horoskop za 12. avgust 2024. godine kaže da, ako danas planirate mnogo stvari, moraćete odmah da ih odložite i prilagodite novim okolnostima. Manje nevolje mogu da vas uznemire, ali budite hladni, zadržite pozitivan stav. Neki događaji iz prošlosti mogu ponovo da se pokrenu u ljubavi. Više spavajte.

DJEVICA

Kućni poslovi mogu da vam pomognu da pronađete duševni mir i povratite snagu. Ne započinjite nešto ozbiljno, bolje je da posvetite dan porodičnim pitanjima i dovedete stvari u red. Uveče provedite vrijeme sa svojim najmilijima, razgovarajte iskreno i podržite ih ako je potrebno. U ljubavi nema promena. Provjerite krvnu sliku.

VAGA

Dnevni horoskop za 12. avgust 2024. godine vas savjetuje da realizujete nove ideje, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Ishod ide u vašu korist, sada su vaša energija i odlučnost istaknuti na najbolji način. Iskoristite priliku da u ljubavi objasnite svoju tačku gledišta. Mogući problemi sa crijevima.

ŠKORPIJA

Ovo je uspješan i produktivan dan! Započnite ga prijatnim aktivnostima, postepeno ulazite u radni ritam. Popodne možete da započnete teške ili neprijatne stvari, pratiće vas sreća u svemu. Sačuvajte energiju za veče, naglašen je aspekt strasti i jačanje odnosa sa partnerom. Dobro se osjećate.

STRIJELAC

Okolnosti ovog dana brzo mogu da se promijene, tako da nema potrebe da bilo šta planirate. Moraćete brzo da riješite sitne probleme prije nego što postanu krupna stvar. Takođe možete da očekujete lijepo iznenađenje kod kuće, u porodici ili u ljubavnoj situaciji. Imaćete na kraju razloga za slavlje! Provjerite krvnu sliku.

JARAC

Dan je pogodan za pronalaženje novih saveznika koji će vam pomoći u budućem radu. Danas je vaša harizma jako izražena, pa vam je lako da ubjedite druge da ste u pravu. Napetost nakupljena tokom nedjelje može da se oslobodi fizičkom aktivnošću i večernjom šetnjom. U ljubavi nema promjena. Dobro se osjećate.

VODOLIJA

Pitanja 12. avgusta 2024. godine treba da rešavate kreativno, koristeći maštu i intuiciju. Konvencionalne metode danas neće biti tako efikasne za vas. Radite nešto novo i zanimljivo, to će vam dodati motivaciju i snagu. Ne slušajte savete drugih, koristite svoje iskustvo. Klonite se zauzetih osoba. Mogući bolovi u leđima.

RIBE

Dnevni horoskop za 12. avgust 2024. godine kaže da ćete imati osjećaj da ste ustali na “lijevu novu”. Situacija će se poboljšati u popodnevnim satima, kada nivo energije počne da raste, kao i raste interesovanje za ono što se dešava. Partner se sprema za ozbiljan razgovor sa vama, budite iskreni. Zdravlje je dobro.

Pročitajte i: Ovo je najsretniji znak zodijaka: Saznajte da li ste baš vi rođeni pod sretnom zvijezdom.

BONUS VIDEO:

(Mondo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS