calendar

Nedelja 11. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TEODORA DŽEHVEROVIĆ NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA NOVOM OBJAVOM! Pjevačica nosi trakice umjesto kupaćeg, malo toga ostavlja mašti! (FOTO) Strašna nesreća u Hrvatskoj: Rampa trajekta priklještila mornare, ima mrtvih Dizni najavio brojna iznenađenja, otkrio i naziv filma Avatar 3 Seli se Emina Jahović! A evo i gdje se nalazi luksuzna vila POLICIJA INTERVENISALA ZBOG SLAĐE LAZIĆ! Ovaj incident će je skupo koštati, evo šta je uradila! (FOTO) Vaterpolisti Srbije pobijedili Hrvate i odbranili titulu olimpijskih prvaka Drama na otoku Mljet: Iz gorućeg glisera spašeno šestero izletnika iz Mostara RIJALITI UČESNIK DOŽIVIO STRAVIČNU SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo u kakvom je stanju, uznemirujući snimci! (VIDEO) VELIKO SLAVLJE U DOMU ANELI AHMIĆ! Napravila proslavu za pamćenje, a jednu osobu niko nije očekivao među prisutnima! (FOTO) STANISLAV ODVEO MAJU NA MJESTO NA KOM JE LJETOVAO SA MIONOM! Marinkovićeva van sebe od sreće! Ovo niko nije očekivao! ŠOK! (FOTO) SLOBA RADANOVIĆ ZARATIO SA PUBLIKOM U CRNOJ GORI! U jednom trenutku došlo i do tuče, a pjevač je ovako reagovao! (VIDEO) MIONA I ŠA UHVAĆENI VAN BEOGRADA! Evo gdje se nalaze i šta su radili! (FOTO) Žena iz Travnika nestala u Hrvatskoj: Dvije sedmice joj nema traga Godina od zločina koji je potresao BiH i region: Ubistvo Nizame pokrenulo lavinu slučajeva femicida Velike gužve na izlazu iz BiH na šest graničnih prijelaza ALEKSANDRA BURSAĆ MORA HITNO NA OPERACIJU! Njen vjerenik otkrio sve detalje, pa progovorio o svadbi!

VELIKO SLAVLJE U DOMU ANELI AHMIĆ! Napravila proslavu za pamćenje, a jednu osobu niko nije očekivao među prisutnima! (FOTO)

Objavio: RHT
11/08/2024 2:00 PM

VELIKO SLAVLJE U DOMU ANELI AHMIĆ!

Aneli Ahmić Foto: ATAImages

Drugoplasirana učesnica rijalitija, Aneli Ahmić, sinoć je proslavila 35. rođendan, te je za tu priliku odlučila da napravi gala proslavu.

Svečanost je održana u jednom restoranu u Sarajevu, a Ahmićeva nije skidala osmijeh sa lica i moglo se vidjeti koliko je srećna.

U njenom prisustvu našli su se i njena sestra Sita Ahmić, koja joj je bila velika podrška tokom trajanja rijalitija, kao i bivši učesnici rijalitija, Uroš Stanić i Ermina Pašović.

VELIKO SLAVLJE U DOMU ANELI AHMIĆ!

photo: printscreen / instagram / aneli_ahmic_official

Ono što je sve iznenadilo jeste prisustvo Ermine Pašović na njenom rođendanu. Pored cimera sa kojima je ostala u dobrim odnosima, na proslavi je bila i njena sestra, Sita Ahmić, koja joj je bila najveća podrška tokom rijaliti učešća.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”SAD I ZAUVEK” FANOVI NAPRAVILI TRANSPARENTE! Aca Lukas i Dragana Mirković ZAPJEVALI NAJLJEPŠU LJUBAVNU PJESMU! Publika pjevala u glas!

Svi su čekali trenutak kada će Lukas i Dragana zapjevati najljepšu ljubavnu pjesmu “Sad i zauvek”, koja je dočekana uz transparente koje su fanovi napravili.

Gromoglasan vrisak se probio kada je krenula numera omiljenog dueta Ace Lukasa i Dragane Mirković.

Publika je pjevala u glas sa njima a vrućina nije smetala ljudima koji neprestano dolaze na ovaj spektakularni događaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS