calendar

Četvrtak 26. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo su znaci da je dijete žrtva nasilja na internetu: Na jedan detalj posebno obratite pažnju Drama u Banjaluci: Muškarca nemilosrdno šutali nogama, stigla je policija Sve polude za Gastozom! I dan danas Luna ludi? Ljepotica je pristala da bude treća, ali ima svoje uslove? Može li ih Elmedin ispuniti? “MI SMO NAJBOLJI TANDEM” Mira Škorić i Aca Lukas o zajedničkom duetu: “Saša Mirković nas je ponovo spojio” “NE MOGU DA GA TRPIM”: Isplivala istina o vezi Tanje Savić i Muhameda, evo šta se dešava iza zatvorenih vrata Marija Šerifović najavljuje koncert u Zetri: U Sarajevu sam kod kuće Da čovjek ne povjeruje! Znate li koji put Miljana Kulić ide na abortus? Na Zemlju stigao signal iz svemira: Putovao osam milijardi godina (VIDEO) Rada Manojlović “pukla”: Pjevala pod šatorom, “sijevao” donji veš, ali od bakšiša ni traga ni glasa (VIDEO) GLUMAC I KOMPOZITOR ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Zbog mizernog iznosa penzije čupa kosu sa glave, plače i cvili ACA LUKAS MISTERIOZNOM PORUKOM BACIO SVE U REBUS! Najveća zvijezda Balkana zbunila pratioce! Šta to sprema? (VIDEO) KATARINA ŽIVKOVIĆ PO PRVI PUT POKAZALA SINA! Pjevačica u provokativnoj kombinaciji sa ogromnim dekolteom, nasljednik u kolicama Filip otvoreno o svemu! Ko je kriv za raskid? Ko uporno pokušava da mu ime okalja? “PRODUKCIJA I DALJE NAMIJEŠTA I MONTIRA?” Anđela Đuričić PONOVO UHVAĆENA U LAŽI! Skandalozno! Zaboravila je šta je pričala Djevojke stavile na test svoje momke, pa sve objavile: Koji će prvi uzvratiti poziv

SKINULA SE SLAVICA ROKVIĆ! Pozirala okrenuta leđima, komentari pljušte! (FOTO)

Objavio: RHT
10/08/2024 11:49 PM

Skinula se Slavica Rokvić

Photo: Printscreen Instagram/rokvic.slavica

Izgled Slavice Rokvić u kupaćem glavna je tema na društvenim mrežama.

Udovica Marinka Rokvića svojim brojnim talentima i inspirativnim objavama na društvenim mrežama nikog ne ostavlja ravnodušnim. Njen “Instagram” nalog veoma je praćen upravo iz razloga što se tamo mogu naći savjeti zlata vrijedni.

Uglavnom se u istima pronalaze pripadnice nežnijeg pola kojima je prirodni izgled Slavice Rokvić takođe tema interesantna za komentarisanje. Često nailazimo i na njene bjuti trikove kojima uspjeva da održi mladolikost i svježinu.

Da je takođe i u odličnoj formi i da se može pohvaliti besprjekornom linijom saznali smo putem njenog Instagrama gdje je objavila fotku sa plaže prije izvijesnog vremena.

Leđima okrenuta objektivu pozirala je u atraktivnom kupaćem kostimu na pruge i ostavila mnoge bez daha posebno jer su retke prilike da je vidimo u ovakvom izdanju.

Skinula se Slavica Rokvić

Photo: Printscreen Instagram/rokvic.slavica

Zategnuto tijelo i savršen struk prvo je što zapada za oko na ovoj fotki. Ne treba da čudi što je izazvala ogromnu pažnju i što je izgled Slavice Rokvić tema o kojoj se polemiše na društvenim mrežama.

Komplimenti su bili neizostavni jer očito je da ova dama i te kako vodi računa o sebi, te izgleda sjajno bez bilo kakvih filtera i fotošopa.

Ljubav Slavice i Marinka Rokvića

Podsetimo, pokojni pjevač maestralnog glasa Marinko Rokvić slovio je za čovjeka koji ima skladan brak i za onoga koji pokazuje prave porodične vrijednosti. U braku sa suprugom Slavicom bio je više od tri decenije, a često su znali da ističu svoju ljubav.

Marinko i Slavica su se vjenčali 1985. godine, a bračna zajednica im je trajala punih 36 godina. Tokom braka dobili su dva nasljednika Nikolu i Marka, koji su krenuli očevim stopama.

Čitajte i Nina Badrić pokazala čime raspolaže: Skinula se u bikini pa izazvala lavinu komentara

Nina Badrić trenutano se nalazi na Hvaru. Uživa na suncu, a pažnju uvijek privuku njezine elegantne modne kombinacije, a ovoga puta se radi o kupaćem kostimu.

Radi se o jednodjelnom modelu u smeđoj boji koji je prekriven šljokicama i sadrži tanku naramenicu samo na jedno rame.

Ninu često viđamo baš u ovakvim modelima kupaćih kostima koju su omiljeni među ženama jer pružaju dobru potporu, a ujedno su i vrlo udobni.

Već smo početkom ljeta mogli primijetiti da su ovakvi modeli kupaćih kostima među najvećim trendovima kad govorimo o ljetnim komadima, bilo da se radi o šljokicama ili metalik materijalu.

Kako pjevačica izgleda pogledajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS