calendar

Subota 10. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovako se slavi medalja: Nikola Jokić skinuo majicu i zapjevao Danijela Martinović konačno sretna u ljubavi: Osoba sam od trenutka Počeo protest u Beogradu: Građani se protive kopanju litijuma, poručuju da rudnika neće biti ŽELJKU SAMARDŽIĆU NEIZLJEČIVA BOLEST PROMIJENILA ŽIVOT IZ KORJENA! Pjevač otkrio sve o terapiji, pa rekao ko mu je bila najveća podrška! Ralf Schumacher uživa sa svojim momkom, razmjenjivali poljupce na jahti Rijeka ljudi na dženazi bivšem igraču i treneru Sarajeva Dženanu Uščupliću LUKASOVA KĆERKA SA ĐOKOVIĆEM Viktorija u Novakom društvu, njena majka objavila sve javno, pa poslala jaku poruku! Nina Badrić pokazala čime raspolaže: Skinula se u bikini pa izazvala lavinu komentara BOGDAN SPREMIO JOVANI SPECIJALNO IZNENAĐENJE NAKON SAZNANJA POLA BEBE! Ona je ovo dugo priželjkivala, a sada će joj on to i ostvariti! EKSKLUZIVNO U EMISIJI D-CAST KARAĐORĐE SUBOTIĆ: Progovorio o kćerci Aleksandri, kriminalnoj prošlosti, kao i o ocu svoje unuke Magdalene! Uhapšena nastavnica srednje škole,iskoristila maloljetnog učenika: “Idem u zatvor, jel da? Idem? Izgubit ću sve, posao, porodicu, supruga…” JELENA ĐOKOVIĆ PITALA VIKTORIJU BEKAM ZA SAVJET! Žena najboljeg tenisera svijeta otkrila da je bila anksiozna zbog ovoga! Evo ko se najviše u Evropi ljuti, a ko je pod stresom: U koju grupu spada BiH “MOŽETE DA ME VIDITE SAMO U CRKVI!” Sin Dragane Mirković šokirao odgovorom na pitanje koje je dobio, pa pokrenuo lavinu komentara! (FOTO) Lijepa Ana ostavila najboljeg na svijetu? Povukao se sa Olimpijskih igara, a sad je ostavio sve u šoku “PRAVO SA JULIJSKIH ALPA U LISOVIĆE STIŽE!” Saša Mirković ima novi kec u rukavu! Evo ko stiže na IMANJE, bez nje ne može da počne! (FOTO)

BOGDAN SPREMIO JOVANI SPECIJALNO IZNENAĐENJE NAKON SAZNANJA POLA BEBE! Ona je ovo dugo priželjkivala, a sada će joj on to i ostvariti!

Objavio: RHT
10/08/2024 5:00 PM

BOGDAN SPREMIO JOVANI SPECIJALNO IZNENAĐENJE NAKON SAZNANJA POLA BEBE!

Photo: Printscreen Instagram/bogdansrejovic

Ugostitelj Bogdan Srejović i bivša misica i učesica rijalitija Jovana Ljubisavljević, par koji je obećao vječnu ljubav jedno drugom, nedavno je potvrdio vijesti da će uskoro postati roditelji, a sada su potvrđene pretpostavke da čekaju dječaka!

Oni su na otkrivanju pola bebe zajedno sa kumovima dragim ljudima saopštili da će postati roditelji dječaka, pa njihovoj sreći sada nema kraja.

BOGDAN SPREMIO JOVANI SPECIJALNO IZNENAĐENJE NAKON SAZNANJA POLA BEBE!

Nakon svega lijepog što ih je u posljednje vrijeme zadesilo, Bogdan je isplanirao da sa Jovanom otputuje na kraći odmor, a u pitanju je, kako prenose domaći mediji, destinacija na koju ona odavno želi da ode, ali zbog brojnih obaveza nije uspijevala.

– Bogdan je Jovani samo pokazao hotel koji je prethodno krišom bukirao, a ona je počela da skače od sreće! Poslije vijesti da će postati roditelji dječaka ovo joj je dodatno iscrtalo osmijeh na licu, pa njihovoj sreći sada nema kraja. Jovana je htjela odavno da putuje na tajnu lokaciju, ali je Bogdan čekao pravi trenutak da se odluči za ovaj potez i napravi iznenađenje iz snova – priča izvor blizak paru.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”NUĆI NE ZNA KO JE SILVANA ARMENULIĆ! Reper se izblamirao za sve pare!

Kada su ga ispitivali o poznavanju rada svojih starijih kolega. Nući je iznenadio svojim odgovorom. “To ne znam. Ne znam stvarno – rekao je mladi reper kada su ga pitali za Silvanu Armenulić. Tek nakon što su mu objasnili da je bila bliska sa Tomom Zdravkovićem, Nući je priznao da se prisjetio svega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS