calendar

Subota 10. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Evo ko se najviše u Evropi ljuti, a ko je pod stresom: U koju grupu spada BiH “MOŽETE DA ME VIDITE SAMO U CRKVI!” Sin Dragane Mirković šokirao odgovorom na pitanje koje je dobio, pa pokrenuo lavinu komentara! (FOTO) Lijepa Ana ostavila najboljeg na svijetu? Povukao se sa Olimpijskih igara, a sad je ostavio sve u šoku “PRAVO SA JULIJSKIH ALPA U LISOVIĆE STIŽE!” Saša Mirković ima novi kec u rukavu! Evo ko stiže na IMANJE, bez nje ne može da počne! (FOTO) Košarkaši Srbije osvojili bronzu na Olimpijskim igrama Gužve na nekoliko graničnih prijelaza na izlazu iz BiH MILJANA I IVAN SE NE RAZDVAJAJU! Marinković postavio pitanje Kulićki, a zbog njenog odgovora ostao u čudu! Stravična nesreća kod Sjenice: Poginulo troje ljudi, među njima i djevojčica, njena sestra prevezena u Beograd NUĆI NE ZNA KO JE SILVANA ARMENULIĆ! Reper se izblamirao za sve pare! “OVOG TRENUTKA BIH ŽIVOT DALA ZA NJU!” Ekskluzivna ispovijest Bojane Pavlović o BIVŠOJ DJEVOJCI koju je ostavila zbog Anđele Šparavalo (VIDEO) Morbilama zaražena 301 osoba, najviše iz Bijeljine Pojavile se prve teorije šta bi mogao biti uzrok pada aviona u Brazilu,poginuli svi putnici Dnevni horoskop za 10. avgust 2024: Strijelčevi optimisti, Škorpije danas emocionalno nestabilne “KRENULA JE DA ZOVE HITNU POMOĆ” Ša priredio Mioni nasred ulice šokantnu situaciju, Jovanovićeva drhtala, prisutni u nevjerici Mladić porijekom iz Bosne i Hercegovine osvojio medalju na Olimpijskim igrama JOVANA MISICA I BOGDAN SREJOVIĆ OTKRILI POL BEBE! Dugo se čuvali i krili od javnosti, a sada je otkriveno

Stravična nesreća kod Sjenice: Poginulo troje ljudi, među njima i djevojčica, njena sestra prevezena u Beograd

Objavio: RHT
10/08/2024 11:30 AM

Stravična nesreća kod Sjenice

Vozač Audija H. F. (41) preminuo je usljed zadobijenih povreda na licu mjesta

Stravična nesreća. Sandžak danas

Na putnom pravcu Sjenica – Prijepolje, kod Pašinog Brda, sinoć se dogodila teška saobraćajna nezgoda u kojoj je smrtno stradalo troje ljudi. Nezgodu je prema nezvaničnim informacijama izazvao vozač Mercedesa sjeničkih registarskih oznaka, piše Telegraf.rs.

On je, prema informacijama koje navodi Instagram stranica 192.rs, prilikom preticanja kolone vozila neprilagođenom brzinom, direktno udario u Audi novopazarskih oznaka koji se kretao iz suprotnog smjera, a u kojem se nalazio čovjek sa dvoje djece.

Stravična nesreća kod Sjenice

Prema najnovijim nezvaničnim informacijama koje prenose lokalni mediji, vozač Audija, H. F. (41) preminuo je usljed zadobijenih povreda na licu mjesta.

Nažalost, njegova mlađa kćerka preminula je u bolnici u Novom Pazaru, dok je starija kćerka prevezena u Beograd u teškom stanju, ali nije poznato da li je životno ugrožena.

Vozač Mercedesa, Dž. K. koji je izazvao nezgodu, također je podlegao povredama nakon nezgode uprkos borbi ljekara da mu spase život. Policija je obavila uviđaj na licu mjesta.

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:“Pojavile se prve teorije šta bi mogao biti uzrok pada aviona u Brazilu,poginuli svi putnici

– Na snimcima se vidi da avion ima nekih problema s kontrolom jer više nije mogao da se održava. Potrebna mu je minimalna brzina kako bi mogao održati položaj u zraku. Zastoj je situacija u kojoj krilo potpuno gubi uzgon, što uzrokuje nagli pad aviona – kazao je Geraldo Portela, specijalista za upravljanje rizicima i sigurnošću.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS