calendar

Subota 10. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lijepa Ana ostavila najboljeg na svijetu? Povukao se sa Olimpijskih igara, a sad je ostavio sve u šoku “PRAVO SA JULIJSKIH ALPA U LISOVIĆE STIŽE!” Saša Mirković ima novi kec u rukavu! Evo ko stiže na IMANJE, bez nje ne može da počne! (FOTO) Košarkaši Srbije osvojili bronzu na Olimpijskim igrama Gužve na nekoliko graničnih prijelaza na izlazu iz BiH MILJANA I IVAN SE NE RAZDVAJAJU! Marinković postavio pitanje Kulićki, a zbog njenog odgovora ostao u čudu! Stravična nesreća kod Sjenice: Poginulo troje ljudi, među njima i djevojčica, njena sestra prevezena u Beograd NUĆI NE ZNA KO JE SILVANA ARMENULIĆ! Reper se izblamirao za sve pare! “OVOG TRENUTKA BIH ŽIVOT DALA ZA NJU!” Ekskluzivna ispovijest Bojane Pavlović o BIVŠOJ DJEVOJCI koju je ostavila zbog Anđele Šparavalo (VIDEO) Morbilama zaražena 301 osoba, najviše iz Bijeljine Pojavile se prve teorije šta bi mogao biti uzrok pada aviona u Brazilu,poginuli svi putnici Dnevni horoskop za 10. avgust 2024: Strijelčevi optimisti, Škorpije danas emocionalno nestabilne “KRENULA JE DA ZOVE HITNU POMOĆ” Ša priredio Mioni nasred ulice šokantnu situaciju, Jovanovićeva drhtala, prisutni u nevjerici Mladić porijekom iz Bosne i Hercegovine osvojio medalju na Olimpijskim igrama JOVANA MISICA I BOGDAN SREJOVIĆ OTKRILI POL BEBE! Dugo se čuvali i krili od javnosti, a sada je otkriveno Oglasio se akter tučnjave u tramvaju: Pretukli smo ga jer je udario trudnu ženu Vaterpolisti Srbije dobili rivala u finalu: Sa Hrvatskom za olimpijsko zlato!

“OVOG TRENUTKA BIH ŽIVOT DALA ZA NJU!” Ekskluzivna ispovijest Bojane Pavlović o BIVŠOJ DJEVOJCI koju je ostavila zbog Anđele Šparavalo (VIDEO)

Objavio: RHT
10/08/2024 10:30 AM

“OVOG TRENUTKA BIH ŽIVOT DALA ZA NJU!”

U novom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje PETKOM U 21H autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsićbliznakinje Arsić ugostile su finalistkinju rijalitija Bojanu Pavlović.

Foto: Hypetv/ShowBLIZ/Bojana Pavlović
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Bojana Pavlović

U prvom i jedinom oglašavanju nakon završetka rijalitija, gledaćete najpotresniju i najemotivniju ispovijest ikada.

“OVOG TRENUTKA BIH ŽIVOT DALA ZA NJU!”

U najiskrenijoj i najdubljoj ispovijesti bez cenzure, Bojana je prvi put ekskluzivno u razgovoru sa bliznakinjama Arsić progovorila o djevojci sa kojom je bila u vezi kada je ušla u rijaliti.

Podsjetimo, Bojana je djevojku ostavika pred kamerama zbog cimerke Anđele Šparavalo.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Bojana Pavlović

– Nismo se još čule, ali trebalo bi uskoro da se dogodi taj razgovor koji je neizbježan.

– Za tu djevojku bih sada život dala, bukvalno. Vjerujem da je povrijeđena i da mi nikada neće oprostiti, ali mislim da me je razumjela. Ona mene najbolje poznaje. – rekla je Bojana u emisiji ShowBliz.

NAJPOTRESNIJA ISPOVIJEST IKADA

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Bojana Pavlović


Bojana je odrasla u domu za nezbrinutu djecu sa svoje dvije sestre, a njen tragičan niz događaja nije je spriječio da je ona danas apsolvent fakukteta za kriminalistiku. Ona je samostalna i odrasla, ali bol ne prolazi.

– Koliko ljudi je nestalo onog trenutka kada si pokazala zube? – pitala je bliznakinja.

– Svi!

I KAMEN BI ZAPLAKAO! Prekid emisije! U studiju odzvanjali JECAJI!

Bojana je kroz jecaje govorila o odnosu svojom majkom, sestrama i ocu alkoholičaru i njegovoj nasilnoj smrti.

– U kom momentu si svoju majku prestala oslovljavati “mamom”, već “ženom koja te je rodila”? – glasilo je pitanje iz rubrike “Udar sedme sile”.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Bojana Pavlović

– Mene najviše boli što je odustala. Imala je sve uslove da nas uzme kod sebe. Država joj je nudila stan, sredstva, ali ona nas jednostavno nije želila. – govorila je Bojana kroz jecaje, a bliznakinje su ustale i zagrlile je u teškom momentu.

“OVOG TRENUTKA BIH ŽIVOT DALA ZA NJU!” Ekskluzivna ispovest Bojane Pavlović o BIVŠOJ DEVOJCI koju je ostavila zbog Anđele Šparavalo (VIDEO)
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Bojana Pavlović

– Moj otac je bio alkoholičar. Ja njega ni ne poznajem bukvalno. Mene kada su tamo prozivali za alkohol, ja sam to najteže podnijela, jer to ima pozadinu. Kažu da postoji taj gen za alkoholičare, ja sam se trudila da ne postanem kao on. A ni kao moja majka.

“NIKAD NISAM VOLILA ANĐELU”

Sve o tome, ali i o odnosu sa sestrama, potom i sve o odnosu sa ocem i majkom koji više nisu među živima.

“OVOG TRENUTKA BIH ŽIVOT DALA ZA NJU!” Ekskluzivna ispovest Bojane Pavlović o BIVŠOJ DEVOJCI koju je ostavila zbog Anđele Šparavalo (VIDEO)
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Bojana Pavlović

– Nikad nisam volila Anđelu. Ona je to znala, nisam je lagala. – rekla je Bojana u emisiji ShowBliz koju možete pogledati klikom na link ispod ovog teksta:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS