calendar

Subota 10. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Košarkaši Srbije osvojili bronzu na Olimpijskim igrama Gužve na nekoliko graničnih prijelaza na izlazu iz BiH MILJANA I IVAN SE NE RAZDVAJAJU! Marinković postavio pitanje Kulićki, a zbog njenog odgovora ostao u čudu! Stravična nesreća kod Sjenice: Poginulo troje ljudi, među njima i djevojčica, njena sestra prevezena u Beograd NUĆI NE ZNA KO JE SILVANA ARMENULIĆ! Reper se izblamirao za sve pare! “OVOG TRENUTKA BIH ŽIVOT DALA ZA NJU!” Ekskluzivna ispovijest Bojane Pavlović o BIVŠOJ DJEVOJCI koju je ostavila zbog Anđele Šparavalo (VIDEO) Morbilama zaražena 301 osoba, najviše iz Bijeljine Pojavile se prve teorije šta bi mogao biti uzrok pada aviona u Brazilu,poginuli svi putnici Dnevni horoskop za 10. avgust 2024: Strijelčevi optimisti, Škorpije danas emocionalno nestabilne “KRENULA JE DA ZOVE HITNU POMOĆ” Ša priredio Mioni nasred ulice šokantnu situaciju, Jovanovićeva drhtala, prisutni u nevjerici Mladić porijekom iz Bosne i Hercegovine osvojio medalju na Olimpijskim igrama JOVANA MISICA I BOGDAN SREJOVIĆ OTKRILI POL BEBE! Dugo se čuvali i krili od javnosti, a sada je otkriveno Oglasio se akter tučnjave u tramvaju: Pretukli smo ga jer je udario trudnu ženu Vaterpolisti Srbije dobili rivala u finalu: Sa Hrvatskom za olimpijsko zlato! HARIS DŽINOVIĆ TRAŽI ŽENU: Evo koje osobine MORA da ima BUDUĆA GOSPOĐA DŽINOVIĆ “MAJKA JE ČESTO MIJENJALA MUŠKARCE!” Ispovijest Bojane Pavlović “Kada me je ukrala iz doma, plakala sam da me vrati tamo”

Dnevni horoskop za 10. avgust 2024: Strijelčevi optimisti, Škorpije danas emocionalno nestabilne

Objavio: RHT
10/08/2024 9:00 AM

Škorpije danas emocionalno nestabilne

Pročitajte dnevni horoskop za 10. avgust 2024. godine! dnevni horoskop za 10. avgust IZVOR: SHUTTERSTOCK/ANDRIANO.CZ

Evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 10. avgust 2024. godine kaže da danas budete oprezni s finansijama i izbjegavate rizične poslove. Mogući su neočekivani troškovi, pa pažljivo planirajte svaki korak. U ljubavi, moguće je da će vam se neko dopasti. Budite otvoreni i iskreni kako biste izbjegli nesporazume.

BIK

Dan je povoljan za sklapanje novih ugovora vezano za nekretnine. Šarm će vam pomoći u rješavanju teških pitanja, naročito u ličnim odnosima. Na ljubavnom planu, partner je impresioniran vama, ne vjeruje da je našao takvu osobu. Slobodni Bikovi mogu da očekuju zanimljiv susret koji će im zagolicati maštu.

BLIZANCI

Očekuje vas produktivan dan, posebno ako učite ili se usavršavate. Korisna poznanstva mogu da doprinesu pokretanju sopstvenog biznisa. U ljubavi, vaša komunikativnost će vam donijeti mnogo uspjeha. Razgovori sa partnerom ili simpatijom biće uzbudljivi, a saznaćete i mnogo toga novog. 

RAK

Danas možete da osjetite napetost u porodičnim odnosima. Pokušajte da izbjegnete sukobe i ostanete mirni, čak i ako situacija postane zategnuta. U ljubavi, budite spremni na izazove, ali ne dozvolite da vas emocije obuzmu. Mirni i iskreni razgovori mogu pomoći da prevaziđete nesuglasice.  

LAV

Dnevni horoskop za 10. avgust 2024. godine kaže da će ovaj dan zahtijevati od vas diplomatski pristup i kontrolu emocija. Mogući su veliki troškovi, pa pažljivo planirajte finansijske transakcije. U ljubavi, očekujte uzbudljive trenutke sa partnerom. Nova poznanstva mogu donijeti intrigantne opcije, posebno za slobodne Lavove.

DJEVICA

Fokusirajte se na unutrašnji mir i izbjegavajte sukobe. Biće vam teško da rješavate neka pravna pitanja, pa ih odložite za kasnije. Ukoliko ste u vezi, posvetite se partneru i razgovorima o budućnosti. Slobodne Djevice mogle bi da uooznaju nekoga ko će im privući pažnju na neočekivan način.

VAGA

Dnevni horoskop za 10. avgust 2024. godine kaže da će vam danas sposobnost da pronađete kompromis i u najtežim situacijama pomoći da izbjegnete nesporazume. Obratite pažnju na nove mogućnosti, naročito u ljubavnom životu. U vezi će harmonija i balans biti ključni. Romantična večera ili izlazak sa voljenom osobom učvrstiće vašu vezu.  

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete biti emocionalno nestabilni, što će uticati na vaše raspoloženje. Budite kreativni ili razgovarajte sa voljenom osobom kako biste se razvjeselili. Ukoliko ste dugo u vezi, strast će biti na visokom nivou. Pokažite partneru svoju ranjivu stranu i dodatno ojačajte vezu.

Škorpije danas emocionalno nestabilne

STRIJELAC

Dan je povoljan za postavljanje novih ciljeva i planiranje. Izuzetno ste inteligentni i to vam pomaže da pronađete izlaz iz svake situacije. Na ljubavnom planu, vaša optimistična priroda privlači pažnju potencijalnih partnera. Slobodni Strijelčevi mogu očekivati flert i zanimljive razgovore sa osobom koja će im se ugnezditi u srcu. 

JARAC

Inspiraciju za razvoj i napredak naći ćete kroz rutinski rad. Fokusirajte se na samousavršavanje i pomaganje drugima. U ljubavi, stabilnost će biti vaša snaga. Partner cijeni vašu posvećenost i uz vas se osjeća sigurno i zaštićeno. Slobodni Jarčevi mogli bi da uđu u ozbiljnu vezu.  

VODOLIJA

Budite spremni za nove prilike i ne plašite da donosite važne odluke. Vaša nezavisnost i odlučnost će biti u punom sjaju. Na ljubavnom planu, slobodne Vodolije bi mogle da očekuju iznenadne susrete koji će ih ostaviti bez daha. Ukoliko ste u vezi, očekujte iznenađenja, partner će vas oduševiti. 

RIBE

Dnevni horoskop za 10. avgust 2024. godine kaže da je ovaj dan pogodanda otkrijete neke stvari o sebi koje vam ranije nisu bile poznate. To će vam pomoći da se usavršite. Slušajte svoje srce i intuiciju, tako ćete izbjeći greške. U ljubavi, intuicija će vam pomoći da prepoznate pravu osobu. Slobodne Ribe mogu da očekuju  romantične trenutke i dublje povezivanje sa nekim posebnim.

BONUS VIDEO:

mondo/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS