calendar

Petak 9. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HARIS JE FRAJER, BIĆE NAM FATALNO Pjevačica odlijepila za Džinovićem, pa pljunula Melinu: Mlađa sam od nje Ovog vikenda potpuna obustava saobraćaja na glavnoj gradskoj saobraćajnici od Skenderije do Radićeve ulice ŠOK! DANICA MAKSIMOVIĆ SE SKINULA U 71. GODINI I POKAZALA ZADNJICU! Glumica šokirala sve vrelim fotkama sa jahte UČESNIK RIJALITIJA LOŠEG ZDRAVSTVENOG STANJA: HITNO MORA NA OPERACIJU! NEPRIJATELJI NENADA ALEKSIĆA ŠA SE UDRUŽILI! Haos na MREŽAMA, tek kreće PAKAO! (FOTO) Majka poginula na džet skiju: Kćerke bliznakinje se zakucale u nju Cifra je nevjerovatna: Evo koliko će novca zaraditi Imane Khelif ako večeras osvoji zlato ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Elmedin je veoma mudar! “Malo će reći nekome kad nešto radi…”(VIDEO) UPRAVO SAOPŠTENO! Uhapšen i treći osumnjičeni za planiranje terorističkog napada na koncertu Tejlor Svift SKANDAL Ruskinja otrovala protivnicu na šahovskom turniru: Nadzorne kamere su sve snimile HAOS U NIŠU! IVAN ODVEO MILJANINOG SINA! Evo šta se dešava, ŠOKANTNO! Maja i Stanislav ne biraju mjesto za strastvenu akciju! PROCURIO INTIMNI SNIMAK IZ BAZENA TAKMIČAKA IZ OVE ZEMLJE PROGLAŠENA ZA MISS OLIMPIJSKIH IGARA 2024: Od njene ljepote zastaje dah, pogledajte kako izgleda Član GSS-a o tragičnoj pogibiji Dženana Uščuplića: Grom ga je direktno pogodio, svi smo mislili da je u telefon, ali nije! OVO SU NAJVEĆI ZAVODNICI MEĐU ZNAKOVIMA ZODIJAKA! Otkrijte da li je i vaš među njima PUKAO RASKID! Očekuje se Mionina reakcija nakon brodoloma

Pad s grede pogledalo 46 miliona ljudi: Gimnastičarka postala hit na internetu

Objavio: RHT
09/08/2024 4:00 PM

Pad s grede pogledalo 46 miliona ljudi

Suni Li se našalila na svoj račun i objavila snimak svog pada tokom finala na Olimpijskim igrama

Sani Li se našalila na svoj račun - Avaz

Sani Li se našalila na svoj račun. TikTok

Američka gimnastičarka Suni Li se našalila tako što je objavila dio snimka na kome se vidi kako je pala tokom finala na Olimpijskim igrama. Njen snimak je postao viralan na internetu i pogledalo ga je čak 46 miliona ljudi!

TikTok je od početka Olimpijade preplavljen šaljivim videosnimcima koje objavljuju sportisti iz cijelog svijeta. Prikazani su razni pokušaji skakanja u vodu, bacanja koplja, skoka s motkom te skoka uvis. Gimnastičari su također objavljivali svoje neuspjele pokušaje izvođenja raznih elemenata. Svi se šale na svoj račun i imaju isti opis u objavi: “Žao mi je što vam moram reći da nisam izabran/a za Olimpijske igre u Parizu.” To je uradila i američka gimnastičarka koja je objavila snimak svog pada.

@sunisalee_

😭🥲🥲♬ Star Spangled (Bass Boosted) – SNC

Iako je osvojila zlatnu i dvije bronzane medalje, Suni Li je pala na gredi i odlučila da podijeli taj trenutak sa svojih 3,2 miliona pratilaca na TikToku.

– Nažalost, izabrana sam za Olimpijske igre – napisala je u opisu videa. Video je pregledan 46 miliona puta, a fanovi su je u komentarima pohvalili zbog smisla za humor i oporavka nakon pada.

– “Mislim da je greda bila ukleta, Sajmon je prvo pala, a zatim i ti. Nadam se da si dobro”, “Volim ovu generaciju sportista”, “Ona je pobijedila u ovom trendu”, “Ne znam shvataju li ljudi koliko je bolan ovakav pad. Činjenica da si odmah ustala je za svaku pohvalu” – samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS