calendar

Petak 9. Avgust, 2023

TEA TAIROVIĆ ISKEŠIRALA ZA DVA STANA! Pjevačica živi na dvije adrese u dvije države, a tek da čujete koliko je sve to košta

Objavio: RHT
09/08/2024 11:40 AM

TEA TAIROVIĆ ISKEŠIRALA ZA DVA STANA!

Tea Tairović radi punom parom, snima nove pjesme i sve to je rezultiraloo da od zarađenog novca kupi sebi nekretninu. Pjevačica je tako nedavno kupila stan u Beogradu, ali i u Luštici na Crnogorskom primorju!

Foto: screenshot instagram tea_tairovic

TEA TAIROVIĆ ISKEŠIRALA ZA DVA STANA!

Kako je ova dvadesetosmogodišnja pjevačica rodom iz Novog Sada, poslovi i gostovanja je sve više vezuju za Beograd. Zato umjesto da više luta kao podstanar, odlučila je da zarađeni novac uloži u nekretninu. Pa je tako nedavno pazarila stan koji je kako se šuška platila oko 300.000 eura. Međutim, kako želi da sve bude cakum pakum, ona se još nije uselila jer majstori još nisu izašli iz stana. Kako se pohvalila najbližim prijateljima, planira da se za Novu godinu useli kada će napraviti i veliku žurku povodom useljenja.

Kako leti dosta vremena provodi u Crnoj Gori jer su joj skoro četiri mjeseca nastupi uglavnom skoncentrisani na more, ona je odlučila i tu kupi jedan apartman. Najviše je nerviralo što često mora da mijenja smještaj, hotele, apartmane…. Voli duže da spava pa joj smeta buka, a i pogledi turista i mještana. Pa je poslije dugog razmišljanja, ali i potrage i razgledanja odlučila da novac iako ne mali uloži u nekretninu u Crnoj Gori. Ona se odlučila na popularno ljetovalište Luštica, poznato po luksuznim nekretninama.

Kako njeni najbliži pričaju, tu je našla sve što joj treba. Mir, tišina, luksuz, pa iako taj luksuz puno košta a spominje se cifra preko 400.000 eura, nije žalila ni dinara.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS