calendar

Petak 9. Avgust, 2023

POZNATA STARLETA UHAPŠENA U BRUTALNOJ SAČEKUŠI! Haos na aerodromu, htjela da pobjegne u Tursku

Objavio: RHT
09/08/2024 10:40 AM

POZNATA STARLETA UHAPŠENA U BRUTALNOJ SAČEKUŠI!

Starleta je trenutno u pritvoru

Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Poznata britanska rijaliti zvijezda i starleta Kejti Prajs uhapšena je na londonskom aerodromu “Hitrou” zbog izostanka sa zakazanog sudskog ročišta vezanog za njen bankrot.

Prajs je nedavno prijavila svoj drugi bankrot zbog neplaćenog poreza u iznosu od 761.994,05 funti. Bila je obavezna da se pojavi na suđenju. Ali je propustila ročište, što je rezultiralo izdavanjem naloga za njeno hapšenje. I pored toga, Prajs je otputovala u Tursku gdje je prošla kroz estetsku operaciju lica. A večeras je uhapšena na aerodromu.

Policija je saopštila da je Prajs trenutno u pritvoru u policijskoj stanici na zapadu Londona i da će biti zadržana do 9. avgusta kada će se pojaviti pred sudom.

Incident je nastao nakon što je Prajs izostala sa ročišta 30. jula, što je navelo sudiju Ketrin Barton da izda nalog za njeno hapšenje.

– Žena je uhapšena na aerodromu Hitrou u četvrtak, 8. avgusta u 19:45 časova zbog nepojavljivanja na sudu. Postavljen je nalog za njen pritvor u policijskoj stanici na zapadu Londona, gdje će ostati do sutrašnjeg ročišta pred Kraljevskim sudom pravde – navodi se u saopštenju policije.

POZNATA STARLETA UHAPŠENA U BRUTALNOJ SAČEKUŠI!

Ranije je Prajs otkrila u svojoj knjizi “Ovo sam ja” da je spremna da se suoči sa bankrotom i razmislila je o različitim mogućnostima kako da se izvuče iz finansijskih problema.

” Ne plaši me bankrot kao ranije jer imam plan kako da se izvučem iz svega. Ako mi oduzmu materijalne stvari, vjerujem da mogu da ih povratim. Ako bude potrebno, razmišljam o tome da postanem eskort dama. Ne zbog fizičkog kontakta, već samo zbog društva – napisala je Prajs.

BONUS VIDEO:

alo.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS