calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Srbijanski sportista se utopio tokom takmičenja u Americi LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SKINULA U 62. GODINI! U minijaturnom bikiniju pokazala čime raspolaže, atributi sjevaju na sve strane! ZEMLJOTRES POGODIO PELJEŠAC: Oglasila se Seizmološka služba, prve informacije Policijski službenici iz Bosne i Hercegovine spasili ženu od utapanja u Makarskoj ZADOBILA ŠOKANTNE POVREDE! Pjevačicu kćerka ubola u oko, ovo svi detalji Saša Mirković PODSJETIO NA VAŽNU STVAR! Ovo je NAJVEĆI USPJEH koji je postigao: Riječ je o LJUBAVI, a NE O MRŽNJI (FOTO) U Španiji razbijena banda iz BiH: Muškarci prisiljavali žene da kradu za njih Darko Lazić progovorio o dojavi o podmetnutoj bombi u Tuzli! Dotakao se i TRUDNE SUPRUGE: Ovo teško podnosi… IVAN PRESPAVAO KOD MILJANE? Marija Kulić otkrila detalje njihovog odnosa PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE: Takmičarka rijalitija otkrila tajne bivših cimera! Policija je na terenu: Tučnjava u tramvaju na Dolac Malti, privremeno obustavljen gradski prijevoz OVAJ SNIMAK BOLI! Žena skočila sa bine tokom nastupa Amadeus benda pa “poljubila patos” Zašto nas češće boli glava kad je vrućina? “UBIJU ČOVJEKA U TEBI, IZDALI SU ME” Oglasio se Zola nakon pomirenja Miljane i Ivana, evo šta im je poručio JANJUŠ SLOMLJEN OD BOLA! Pokazao tetovažu posvećenu preminulom bratu, jedan DETALJ para srce TRAGEDIJA Bivši fudbaler i trener FK Sarajevo Dženan Uščuplić poginuo od udara groma

NAKON VIJESTI O TRUDNOĆI OGLASILA SE MAJA NA INSTAGRAMU: Svi gledaju u OVAJ DETALJ na njenom stomaku

Objavio: RHT
08/08/2024 5:30 PM

OGLASILA SE MAJA

Atraktivna starleta Maja Marinković i Stanislav Krofak već nekoliko dana uživaju na ljetovanju u Crnoj Gori.

OGLASILA SE MAJA/Photo: Antonio Ahel/ATAImages


Najpopularniji rijaliti par svakodnevno fanove izvještava o aktivnostima i romantičnim trenucima na moru. Naravno, Majine zanosne obline su u prvom planu na svakoj fotografiji.


Tako je i sada objavila fotografiju na koji pozira pored svog dečka sa kojim je obnovila vezu pred kraj rijalitija.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)


Maja izgleda bolje nego ikada. Preplanula u minijaturnom bikiniju u kojem je pokazala čime “raspolaže”.
Ali ovaj put komplimente za izgled je dobio i Stanislav. Pratiteljice su mu poručile da ima savršen ten, da mu godi more i da blista.


Njemu i Maju su poželjeli sreću i da im ljubav traje zavijek.

Maja o trudnoći

Podsjećamo, posljednjih dana mediji su puni naslova o navodnoj Majinoj trudnoći, na koju su posumnjali fanovi i o tome pisali u komenarima. Maja se o tome nije oglašavala.

Objavila je video story na kojem je pokazala ravan stomak i pirsing na pupku a u pozadini je pustila pjesmu Bebo, tako da je ponovo zagolicala maštu fanova koji priželjkuju Majinu i Stanislavovu bebu.

Čitajte i Amar Gile: Puno mi je srce! “Iskreno, malo sam pogubljen, ali…”

Bh. pjevač Amar Gile Jašarspahić ima veoma buran ljubavni život, a otkrio je da čeka treće dijete sa drugom suprugom Mirelom. Sa njom je, podsjetimo, prošle godine dobio sina.

Foto: Screenshot YouTube

Gile: Puno mi je srce

“Upravo sam dobio vijest da ću po treći put postati otac. Puno mi je srce! Iskreno, malo sam pogubljen, ali nadam se da će sve proći u najboljem redu. Ovo je zaista najljepša vijest koju čovjek može da čuje”, rekao je Gile.

Priznaje da bi poslije dva sina, volio da dobije djevojčicu.

“Evo, sad očekujemo novu ili novog člana porodice. Mada, ja bih iskreno novu, ali Bože moj, neka je živo i zdravo. U novembru ili decembru stiže prinova. Vjerujte, ovo je najljepša vijest koja može da postoji na ovoj planeti i najveće bogatstvo”, rekao je.

Inače, on je prije druge supruge imao jedan brak iza sebe, ali i buran ljubavni život, te su ga pratile mnoge afere. Pjevač je jednom prilikom i sam priznao da je bio sa udatim ženama.

“Svačeg je bilo u mom životu, bio sam i sa udatim ženama, ali me njihovi muževi nisu jurili. Bio sam oprezan. Umijem da čuvam tajne, a i spretan sam”, priznao je pjevač.

Detaljnije čitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:


Hypebih.ba/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS