calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USVOJILA 47 SINOVA A JEDNU DJEVOJČICU: Ovako izgleda jedina kćerka Esme Redžepove Koje zemlje imaju najviše medalja na Olimpijskim igrama: Hrvatska najbolja u regionu Amerikanci nakon drame “okrenuli” Srbiju i plasirali se u finale olimpijskog turnira OTKRIVENO SA KIM JE ČOLA IZGUBIO NEVINOST Šokiraćete se kada saznate istinu, zavela ga djevojka iz Mostara DIJAMANTI SU ZAŠTITNI ZNAK JELENE ĐOKOVIĆ: Ima čitavu kolekciju, a evo kolika im je vrijednost ANELI HITNO MORALA KOD LJEKARA! Pojavio joj se veliki problem nakon izlaska iz rijalitija, sve obavila tajno! ŠOK! Srbijanski sportista se utopio tokom takmičenja u Americi LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SKINULA U 62. GODINI! U minijaturnom bikiniju pokazala čime raspolaže, atributi sjevaju na sve strane! ZEMLJOTRES POGODIO PELJEŠAC: Oglasila se Seizmološka služba, prve informacije Policijski službenici iz Bosne i Hercegovine spasili ženu od utapanja u Makarskoj ZADOBILA ŠOKANTNE POVREDE! Pjevačicu kćerka ubola u oko, ovo svi detalji Saša Mirković PODSJETIO NA VAŽNU STVAR! Ovo je NAJVEĆI USPJEH koji je postigao: Riječ je o LJUBAVI, a NE O MRŽNJI (FOTO) U Španiji razbijena banda iz BiH: Muškarci prisiljavali žene da kradu za njih Darko Lazić progovorio o dojavi o podmetnutoj bombi u Tuzli! Dotakao se i TRUDNE SUPRUGE: Ovo teško podnosi… IVAN PRESPAVAO KOD MILJANE? Marija Kulić otkrila detalje njihovog odnosa PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE: Takmičarka rijalitija otkrila tajne bivših cimera!

PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE: Takmičarka rijalitija otkrila tajne bivših cimera!

Objavio: RHT
08/08/2024 8:00 PM

PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE

Jovana Cvijanović priznala fanovima da se ne osjeća najbolje!

Foto; Printscreen- Zadruga

Jovana Cvijanović, pjevačica i bivša učesnica rijalitija, poznata je i po tome što je ocinkarila mnoge poznate muškarce sa kojima je bila. Pjevačica bez dlake na jeziku odlučila je da progovori o mnogim stvarima u razgovor sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram.

PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE

Cvijanović su upitali kako se osjeća nakon izlaska iz rijalitija, a ona je svoje fanove zabrinula odgovorom.

– I dalje sam dezorijentisana, često depresivna, ne izlazi mi se iz kuće. Imam promjene raspoloženja. Uglavnom, ne osjećam se baš najbolje, iskreno – napisala je Jovana.

Republika
Pevačica priznala da se oseća loše

Osim što je zabrinula fanove, Jovana je razotkrila i navodne dogovore bivših učesnika sa produkcijom. Naime, kako je navela, mnogo njih će ući i u novu sezonu rijalitija, koja startuje od septembra.

– Joko, ko sve ulazi u naredni rijaliti – glasilo je pitanje koje je pjevačica dobila.

– Pola prethodnih učesnika – navela je Jovana. 

Republika
Jovana otkrila ko ulazi u “Elitu 8”

Inače, sinoć je tokom emisije “Narod pita” Marko Janjušević Janjuš potvrdio da ulazi u naredni rijaliti.

Šta si uradio Maji i Aneli?

U program se uključio Lepi Mića, koji se posvađao sa bivšim košarkašem, a tada je on izjavio sljedeće:

 Narkomanu jedan, ja tvoju porodicu u usta uzimao nisam! Ulaziš u rijaliti, praviš djecu, pa ostavljaš djevojke. Šta si uradio Maji i Aneli? – vikao je Lepi Mića.

– Šta ti pričaš… Da, tako ću i ove godine – rekao je Janjuš i sve bacio u rebus.

Pročitajte i: “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO).

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS