calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IVAN PRESPAVAO KOD MILJANE? Marija Kulić otkrila detalje njihovog odnosa PALA U DEPRESIJU I RASKRINKALA DOGOVORE: Takmičarka rijalitija otkrila tajne bivših cimera! Policija je na terenu: Tučnjava u tramvaju na Dolac Malti, privremeno obustavljen gradski prijevoz OVAJ SNIMAK BOLI! Žena skočila sa bine tokom nastupa Amadeus benda pa “poljubila patos” Zašto nas češće boli glava kad je vrućina? “UBIJU ČOVJEKA U TEBI, IZDALI SU ME” Oglasio se Zola nakon pomirenja Miljane i Ivana, evo šta im je poručio JANJUŠ SLOMLJEN OD BOLA! Pokazao tetovažu posvećenu preminulom bratu, jedan DETALJ para srce TRAGEDIJA Bivši fudbaler i trener FK Sarajevo Dženan Uščuplić poginuo od udara groma Miljana i Ivan SVE BLIŽI: Poslije avanture sa Željkom – PONOVO SU ZAJEDNO, evo šta ih je odalo (FOTO) ŠOK U EVROPSKOJ UNIJI! Još jedna zemlja članica EU ZABRANILA LGBTQ+ propagandu u školama! Za zakon glasali i LIBERALNI POSLANICI! Haos u Jablanici: Velike gužve zbog teške saobraćajne nesreće NAKON VIJESTI O TRUDNOĆI OGLASILA SE MAJA NA INSTAGRAMU: Svi gledaju u OVAJ DETALJ na njenom stomaku ANITA SE UTEGLA U TERETANI: Sve joj se ocrtava! GORE DRUŠTVENE MREŽE (FOTO) Meteorolozi objavili dugoročnu prognozu: Stižu nam vrućine – EVO DOKAD ĆE TRAJATI ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Imam super moć, zato imam sve što poželim (VIDEO) Ovi slavni parovi imali su društvo u krevetu: Demi Mur se pokajala, a jednom glumcu supruga je dovela tri žene

SVE JE BILO DIO PODMUKLOG PLANA! Samo on je znao taktiku Asmina i Aneli! SADA IH JE RASKRINKAO!

Objavio: RHT
08/08/2024 4:15 PM

SVE JE BILO DIO PODMUKLOG PLANA

Sada je sve jasno!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock/ Časlav Vukojičić, Facebook

Asmin Durudžić i Sita Ahmić su se posljednjih 11 mjeseci svakodnevno prepucavali na društvenim mrežama.

SVE JE BILO DIO PODMUKLOG PLANA

Dok je Aneli Ahmić bila u rijalitiju, oni su bili aktivni u spoljnom svijetu. U svojim žestokim sukobima nisu se libili da koriste montirane fotografije.

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

Asmin je dijelio fotografije na kojoj je navodno Sita u provokativnom kostimu, a nakon toga su se pojavile i fotografije Asminove mame. Kao i Stanije Dobrojević. Međutim, brzo se ispostavilo da je sve to montaža.

– Sve što sam rekao, ja sam sve izbacio, a kod Site je sve živo montaža. Svako laže, samo Sita, grofica i Aneli pričaju istinu. Ja kada god objavim i pošaljem, sve je montaža. Bio sam dobar prema Jasni, Aneli i Siti prije nego što je ušla u rijaliti, one su mogle da me nazovu da imaju problem da je ostavila Noru kod njih. Ja sam išao da se dogovorimo da se ne pljujemo zbog djeteta. Mogli smo da se dogovorimo da bude mjesec dana kod njih, mjesec dana kod mene, ali ne. Njima je odgovaralo – rekao je Asmin jednom prilikom u emisiji. 

Nakon završetka rijalitija, društvene mreže i fanovi rijalitija raskrinkali su pozadinu ove priče.

Foto: facebook

“On je montirao za Situ nage slike Asmonove mame i Stanije

– Vidim da me se pljuju po Instagramu. Nego, preletačice, odgovori na poruku koja ti je poslata! A što se tiče tvoje bitnosti, mogu da ti kažem da je 90 % ljudi pisalo ispod ko si… Ali jedino je sigurno: Tim Asmin nema takve preletačice… Tu i da hoćeš upasti, ne možeš! Nije da se ja pitam, ali takav je dojam na prvu! Odgovori kao čovjek – napisala je stranica podške profilu koji je poznat rijaliti svijetu, a koji se potpisivao kao “Kiler ovde”.

“Kiler jeste bio Anelina podrška… On je montirao za Situ nage slike Asmonove mame i Stanije… Šta se sad buni koji moj.”, “Pa znam sve… sad uštva ne odgovara, a pljuje po storiju. Kačio je kako su ga našli zbog toga, sad veli on je bitan. Nemaju ljudi pojma ko je”…  Nizali su se komentari na društvenoj mreži.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS