calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANITA SE UTEGLA U TERETANI: Sve joj se ocrtava! GORE DRUŠTVENE MREŽE (FOTO) Meteorolozi objavili dugoročnu prognozu: Stižu nam vrućine – EVO DOKAD ĆE TRAJATI ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Imam super moć, zato imam sve što poželim (VIDEO) Ovi slavni parovi imali su društvo u krevetu: Demi Mur se pokajala, a jednom glumcu supruga je dovela tri žene SVE JE BILO DIO PODMUKLOG PLANA! Samo on je znao taktiku Asmina i Aneli! SADA IH JE RASKRINKAO! VELIKI SKANDAL: Amerikanci se dopingovali, SAD sve zataškale Historijska Londra Palace Venezia otvorila svoja vrata Amar Gile: Puno mi je srce! “Iskreno, malo sam pogubljen, ali…” ZOLA VAN SEBE ZBOG POMIRENJA IVANA I MILJANE: Upustio se u žestoku borbu (FOTO) PROCURILE INFORMACIJE IZ STANA MIONE I ŠA! Skandalozno, porodica pjevačice u haosu!? Broj mokrenja na dan otkriva stanje vaših bubrega ZAPROŠENA FOLK DIVA DRAGANA MIRKOVIĆ: “Rekla je da, prihvatila je i prsten” (FOTO) OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor

Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge …

Objavio: RHT
08/08/2024 12:30 PM
Foto: Tanjug/AP | Uhapšen reper Neli

Američki reper Neli uhapšen je zbog nelegalnog posjedovanja droge u kazinu u oblasti Sent Luisa u američkoj državi Misuri nakon što su policajci kod njega pronašli četiri pilule ekstazija, saopštila je policija.

Navodi se da je policija zadržala u srijedu 49-godišnjeg repera i glumca u Merilend Hajtsu, predgrađu Sent Luisa, u kojem se nalaze kazino i hotel “Holivud”, prenio je AP.

Policija ističe da reper nije platio kaznu ni za prethodnu optužbu da nije imao dokaz o osiguranju vozila.

Reper je prethodno bio uhapšen 2015. godine zbog optužbi u vezi sa drogom, a takođe je bio uhapšen 2017. nakon što je jedna žena tvrdila da ju je seksualno napao u svom autobusu za turneju.

Neli je trostruki dobitnik nagrade “Gremi” i poznat je po hitovima “Hot in Herre” i “Just A Dream”.

Reper je u aprilu objavio da je vjeren za pjevačicu i glumicu Ašanti i da čekaju bebu.

BONUS VIDEO:

nezavisne/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….

– Janjuš hladi dupe na plaži, misli da je bitan. Druži se sa Mensurom, da se ne bi svađali. Nema ni posla, ni zanimanje. Budaletino jedna, okrenuo si svima leđa. Hrkao si kao svinja, kad je Aneli otišla da se čisti. Ti si jedna pi*kica, nemaš stava, nit išta. Majmune, nemaš dva dana radnog staža. Moraš da j**eš jer si muška k**va. J**em te u usta – rekao je Mića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS