calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVE JE BILO DIO PODMUKLOG PLANA! Samo on je znao taktiku Asmina i Aneli! SADA IH JE RASKRINKAO! VELIKI SKANDAL: Amerikanci se dopingovali, SAD sve zataškale Historijska Londra Palace Venezia otvorila svoja vrata Amar Gile: Puno mi je srce! “Iskreno, malo sam pogubljen, ali…” ZOLA VAN SEBE ZBOG POMIRENJA IVANA I MILJANE: Upustio se u žestoku borbu (FOTO) PROCURILE INFORMACIJE IZ STANA MIONE I ŠA! Skandalozno, porodica pjevačice u haosu!? Broj mokrenja na dan otkriva stanje vaših bubrega ZAPROŠENA FOLK DIVA DRAGANA MIRKOVIĆ: “Rekla je da, prihvatila je i prsten” (FOTO) OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge …

Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca

Objavio: RHT
08/08/2024 11:59 AM

Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji

Ubio se muž i ubica doktorke Milene Milošević iz Kragujevca.

 Vladimir Maksimović koji je ubio ženu objaseio se u zatvoru IZVOR: FACEBOOK

Vladimir Maksimović, koji je bio osuđen zbog ubistva supruge, doktorke Milene Milošević na 20 godina robije, izvršio je samoubistvo u zatvoru.

Informacija je potvrđena iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija. Kako se navodi u njihovom zvaničnom saopštenju on se objesio u kasnim popodnevnim satima u sobi u kojoj je bio smješten u KPZ Kragujevac.

Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji

“Medicinski tehničar i doktorka iz zavoda su odmah pristupili sa pružanjem pomoći i reanimacijom, a ubrzo je u zavod po našem pozivu stigla ljekarska ekipa Hitne pomoći. Na žalost, ljekari su mogli samo da konstatuju da je lice preminulo. U skladu sa zakonskom procedurom, obaviješteni su policija, tužilastvo i sud, a tijelo će biti upućeno na obdukciju”, stoji u zvaničnom saopštenju.

BONUS VIDEO:

mondo/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup!”

Racija na nastupu Desingerice!

Snimio je prijatelje i saradnike kako sjede na terasi, dok su pored njih parkirani njihovi luksuzni automobili.

Desinger se pohvalio svojim životom:

„Kako ga živimo, 3 ujutru bre, gala! Evo ga poršeić, neki bmw, još jedan poršeić, cijeli fazon. Kapiraš brate, prava pričica bajo“, rekao je u svom stilu Desingerica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS