calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge … JANJUŠ PROGANJA ANELINOG NOVOG DEČKA: Procurila šok-informacija Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup! STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Opsadno stanje u Beču nakon otkazivanja koncerta Tejlor Svift: Fanovi neutješni, policija traga za još tri osobe SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VJERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM! Aneli Ahmić totalno raskrinkana, skandal dobija novi epilog: “Ona je monstrum!”

KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM! Aneli Ahmić totalno raskrinkana, skandal dobija novi epilog: “Ona je monstrum!”

Objavio: RHT
08/08/2024 9:40 AM

KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM!

Drama ne prestaje između njih, a sada se oglasio i biznismen

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Haos između starlete Aneli Ahmić i Asmina Durdžića ne jenjava, a nakon što su svi mislili da će sukob bivših partnera splasnuti nakon završetka Elite, oglasila se Aneli i pecnula biznismena.

Ahmićeva je, prilikom oglašavanja za medije, u šali rekla da ide u Linc da se obračuna sa Asminom, nakon čega se i on oglasio.

Durdžić je zapjenio od bijesa i ponovo je izvrijeđao majku njegovog djeteta.

– Jadnica više ne zna šta će, malo koristi patike. Malo ide za Linc, pa onda uzme i koristi dijete i snima Noru kako spominje tatu i baš to kači na mreže i portale. Presmiješna je mama monstrum, kako koristi malo dijete da manipuliše narodom. Zaboravila šta je sve pričala za tatu montruma u Eliti. Sad plače i pati za njim – rekao je za Pink.

Foto: Prinscreen

Aneli snimala ćerku

Javni sukob između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića ne prestaje Naročito nakon što je Aneli kritikovala Asmina zbog toga što je dopustio svojoj partnerki Staniji Dobrojević da javno iznosi tvrdnje da njihovo dijete prosi po tramvajima.

Na ovu kritiku, Aneli je odgovorila oštro, nazivajući Asmina „ocem monstrumom“. Sada je otkriven i emotivan video koji je Aneli snimila u svom domu.

Na snimku se vidi kako Aneli sa svojom i Asminovom kćerkom Norom razgovara o tome kako voli i mamu i tatu, te otkriva koliko joj je mama nedostajala dok je bila u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

alo.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS