calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Rafael Nadal odustao od US Opena: Da li je vrijeme za penziju? PLASIRALA SE U FINALE! I druga bokserka za koju IBA kaže da ima XY hromosome bori se za medalju Janjuš ne prestaje da provocira Aneli! Poslao joj OVU PORUKU, ona odmah reagovala i zauvijek mu začepila usta (FOTO) PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA SA MALIM ŽELJKOM! Evo šta mu je poklonio! (FOTO) SLAVLJE U DOMU MIONE I ŠA! Objelodanili lijepe vijesti, čestitke pljušte sa svih strana (FOTO) PROCURILA FOTOGRAFIJA MAJE SA DRUGIM MUŠKARCEM: Uhvaćeni dok razmjenju nježnosti u Crnoj Gori! KROFAK ĆE POLUDJETI KADA SAZNA Srce poginule policajke spasilo život: “Bila bi presretna kad bi znala” SVI DETALJI O MAJINOJ TRUDNOĆI I STANISLAVU! Kuma nije mogla više da šuti: “Biće najbolja mama na svijetu” Šta se dešava sa morem u Puli: Fenomen može trajati sedmicama (VIDEO) ANITU NEĆE PREPOZNATI NI NAJBLIŽI! Anđelo odlučio da joj promijeni lični opis, sve mora da bude po njegovom UKUSU! (FOTO) ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U KREVETU SA JANJUŠEVIM DRUGOM! Isplivale skandalozne fotke, ovome se nije nadala! (FOTO) Sanja Kužet objavila prvu sliku sa sinom: Pogledajte kako izgleda mjesec dana nakon porođaja Sutra mnogi dijelovi Kantona Sarajevo neće imati vode, ali ni struje POBRALA KRITIKE ZBOG LOŠEG STAJLINGA! Severina iznenadila publiku nesvakidašnjom kombinacijom “SVE MI JE OPROSTILA!” Ivan Marinković iskreno o pomirenju sa Miljanom Kulić i njegovom odlasku u Niš! UROŠ BRUTALNO UDARIO NA KULIĆKE! Stanić gađao Miljanu u najslabiju tačku, na meti i Marija, evo šta im je poručio

Rafael Nadal odustao od US Opena: Da li je vrijeme za penziju?

Objavio: RHT
07/08/2024 11:55 PM

Rafael Nadal odustao od US Opena

Rafael Nadal odustao od US Opena/Foto: Instagram


Teniser Rafael Nadal izgubio je od Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama, pa onda i sa Karlosom Alkarazom u dublu i nekoliko dana poslije svega toga donio je iznenađujuću odluku. Povukao se sa US opena. Neće učestvovati na posljednjem grend slemu sezone. Razlog je to što nije u potpunosti spreman da se takmiči.

Ostavio je dirljivu poruku na društvenim mrežama

“Zdravo svima, pišem vam da bih vas obavijestim da sam odlučio da se ne takmičim na US openu. Mjestu na kom me vežu sjajne uspomene. Nedostajaće mi ta električna i posebna atmosfera na noćnim sesijama u Njujorku, ali smatram da ne bih bio u mogućnosti da dam 100 odsto”, napisao je Rafa.

Njegova naredna rečenica sugeriše na to da je blizu kraj karijere, posebno zbog dodatnog pojašnjenja. “Hvala svim navijačima, posebno onima u Americi. Nedostajaćete mi, vidjećemo se nekom drugom prilikom. Srećno svima na turniru. Moj sljedeći turnir biće Lejver kup u Berlinu”, dodao je Nadal.

Bogata karijera

Nadal je u karijeri osvojio 22 grend slem trofeja od čega četiri na US openu. Dva puta je u Njujorku pobijeđivao Novaka Đokovića u finalima, a nedavno je u Parizu ponovo dobio pitanje o odlasku u penziju što ga je žestoko iznerviralo. Ne želi da priča o toj temi više.

“Svaki dan, a? Hoćete da se penzionišem. Svaki dan ljudi. Pitate me to svaki dan. Ja se trudim da uradim sve što mogu svakog dana. Odgovaram na pitanje, ali ne mogu poslije svakog meča da vam kažem da li je to moj posljednji meč ili ne. Dao sam sve od sebe na Olimpijskim igrama, kad odlučim da prestanem da igram, javiću vam”, poručio je Nadal tada.

Čitajte i JANJUŠ ZADAO ANELI NAJNIŽI UDARAC! Ovo od njega niko nije očekivao, poručio joj samo jedno! (FOTO)

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić imali su jako turbulentan odnos tokom boravka u rijalitiju. Iako su mnogi vjerovali da će njihova ljubav opstati nakon istog. To se ipak nije desilo, ali se po svemu sudeći strasti i javne provokacije ne smiruju.

Detljnije čitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/mondo/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS