calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Janjuš ne prestaje da provocira Aneli! Poslao joj OVU PORUKU, ona odmah reagovala i zauvijek mu začepila usta (FOTO) PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA SA MALIM ŽELJKOM! Evo šta mu je poklonio! (FOTO) SLAVLJE U DOMU MIONE I ŠA! Objelodanili lijepe vijesti, čestitke pljušte sa svih strana (FOTO) PROCURILA FOTOGRAFIJA MAJE SA DRUGIM MUŠKARCEM: Uhvaćeni dok razmjenju nježnosti u Crnoj Gori! KROFAK ĆE POLUDJETI KADA SAZNA Srce poginule policajke spasilo život: “Bila bi presretna kad bi znala” SVI DETALJI O MAJINOJ TRUDNOĆI I STANISLAVU! Kuma nije mogla više da šuti: “Biće najbolja mama na svijetu” Šta se dešava sa morem u Puli: Fenomen može trajati sedmicama (VIDEO) ANITU NEĆE PREPOZNATI NI NAJBLIŽI! Anđelo odlučio da joj promijeni lični opis, sve mora da bude po njegovom UKUSU! (FOTO) ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U KREVETU SA JANJUŠEVIM DRUGOM! Isplivale skandalozne fotke, ovome se nije nadala! (FOTO) Sanja Kužet objavila prvu sliku sa sinom: Pogledajte kako izgleda mjesec dana nakon porođaja Sutra mnogi dijelovi Kantona Sarajevo neće imati vode, ali ni struje POBRALA KRITIKE ZBOG LOŠEG STAJLINGA! Severina iznenadila publiku nesvakidašnjom kombinacijom “SVE MI JE OPROSTILA!” Ivan Marinković iskreno o pomirenju sa Miljanom Kulić i njegovom odlasku u Niš! UROŠ BRUTALNO UDARIO NA KULIĆKE! Stanić gađao Miljanu u najslabiju tačku, na meti i Marija, evo šta im je poručio Sandra Afrika i ove godine pauzu između nastupa provodi na svojoj jahti u Crnoj Gori,a on joj pravi društvo EVO U KOM JE MJESECU TRUDNOĆE JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ! Bivša misica je na vjenčanju vješto krila stomak!

EVO U KOM JE MJESECU TRUDNOĆE JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ! Bivša misica je na vjenčanju vješto krila stomak!

Objavio: RHT
07/08/2024 6:30 PM

TRUDNA JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ

TRUDNA JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ/Foto: ATA Images

Misica Jovana Ljubisavljević uskoro će postati majka.

Podsjetimo, bivša učesnica rijalitija nedavno se udala za ugostitelja Bogdana Srejović, sa kojim sada čeka bebu.

Kako prenose mediji, Jovana je u četvrtom mjesecu trudnoće, a vijest da je u blagoslovenom stanju krila je od javnosti, sve do danas.

Kada su se pojavile fotografije sa vjenčanja, počelo je da se nagađa da je trudna, zbog toga što se stomačić već nazirao.

EVO U KOM JE MESECU TRUDNOĆE JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ!

Kada su prošla puna tri mjeseca i kada je ušla u četvrti, misica je riješila da javnosti potvrdi sretnu vijest, a kog je pola beba, još uvijek nije poznato.

Inače, Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović objavili su fotografiju sa ultrazvuka uz natpis “Stiže beba”.

Čestitke brojnih prijatelja i kolega samo se nižu ispod objave.

Podsjetimo, Jovana Ljubisavljević, bivša misica i poznata učesnica rijalitija, nedavno je stupila u brak sa Bogdanom Srejovićem. Njihovo vjenčanje je održano u manastiru Gračanica, a slike sa crkvenog vjenčanja su podijelili na društvenoj mreži Instagram. Jovana je za ovu svečanu priliku odabrala skromnu i svedenu vjenčanicu, ističući svoj jedinstveni stil i eleganciju, što je privuklo pažnju javnosti i donijelo novu notu tradicionalnom vjenčanju.

Čitajte i JANJUŠ ZADAO ANELI NAJNIŽI UDARAC! Ovo od njega niko nije očekivao, poručio joj samo jedno! (FOTO)

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić imali su jako turbulentan odnos tokom boravka u rijalitiju. Iako su mnogi vjerovali da će njihova ljubav opstati nakon istog. To se ipak nije desilo, ali se po svemu sudeći strasti i javne provokacije ne smiruju.

Naime, bivši košarkaš je na svom Instagram storiju snimio kako sluša pjesmu “Greškom isprošena”, zbog čega su mnogi na društvenim mrežama posumnjali da je na taj način potkačio Aneli Ahmić,. Jer je tokom trajanja rijalitija stigao prsten za njihovu vjeridbu, koju joj je on i stavio na ruku, ali su kasnije sve pogazili.

Detljnije čitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS