calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Srce poginule policajke spasilo život: “Bila bi presretna kad bi znala” SVI DETALJI O MAJINOJ TRUDNOĆI I STANISLAVU! Kuma nije mogla više da šuti: “Biće najbolja mama na svijetu” Šta se dešava sa morem u Puli: Fenomen može trajati sedmicama (VIDEO) ANITU NEĆE PREPOZNATI NI NAJBLIŽI! Anđelo odlučio da joj promijeni lični opis, sve mora da bude po njegovom UKUSU! (FOTO) ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U KREVETU SA JANJUŠEVIM DRUGOM! Isplivale skandalozne fotke, ovome se nije nadala! (FOTO) Sanja Kužet objavila prvu sliku sa sinom: Pogledajte kako izgleda mjesec dana nakon porođaja Sutra mnogi dijelovi Kantona Sarajevo neće imati vode, ali ni struje POBRALA KRITIKE ZBOG LOŠEG STAJLINGA! Severina iznenadila publiku nesvakidašnjom kombinacijom “SVE MI JE OPROSTILA!” Ivan Marinković iskreno o pomirenju sa Miljanom Kulić i njegovom odlasku u Niš! UROŠ BRUTALNO UDARIO NA KULIĆKE! Stanić gađao Miljanu u najslabiju tačku, na meti i Marija, evo šta im je poručio Sandra Afrika i ove godine pauzu između nastupa provodi na svojoj jahti u Crnoj Gori,a on joj pravi društvo EVO U KOM JE MJESECU TRUDNOĆE JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ! Bivša misica je na vjenčanju vješto krila stomak! Ko je Metjuu Periju nabavio drogu koja ga je ubila: Optuženo je više ljudi Bivša Kebina LJUBAVNICA iznijela prljavi veš: “MOLIO ME JE da ga NE OSTAVLJAM!” “ANELI JE HTJELA DA SE BACI SA NOROM SA TERASE!” Asmin ŠOKIRAO: “Hapšena zbog OZBILJNOG KRIMINALA” SVI DETALJI O MATORINOJ VJERENICI! Sprema joj se pakao i novi skandal, sve je plan! Šok otkriće drma region

SVI DETALJI O MATORINOJ VJERENICI! Sprema joj se pakao i novi skandal, sve je plan! Šok otkriće drma region

Objavio: RHT
07/08/2024 5:30 PM

Svi detalji o Matorinoj vjerenici

Jovana Tomić Matora se zbližila sa Stefani Grujić, a kako mnogi tvrde ona je koristi! Naime, bivši rijaliti učesnik opleo je po njoj.

Foto: Printscreen Youtube Ami G

Munjez je sinoć u emisiji iznio sve detalje njihove romase:

Zašto Stefani ne prizna? Priprema se za ulazak u rijaliti, Matora će isto proći kao i sa Anitom, imam sve dokaze, poslaću prepiske, kupila joj je patike od 25.000 dinara – govorio je Munjez.

– Da, ja nisam imala život prije Matore, kakve su ovo priče… Ti si ovdje zbog mene, inače si diskvalifikovan – branila se Stefani.

– Lijep ti je prsten – rekao je Munjez.

– Hvala – rekla je Stefani.

Podsjetimo, Stefani i Matora su prisne postale tokom boravka u rijalitiju, a odnos su nastavile i nakon završetka rijalitija, samo što to vješto kriju od javnosti, nije poznato iz kog razloga. Matora se povodom ove teme još nije oglašavala, a Stefani nikako nije željela da prizna da je prsten zapravo od Tomićeve, kao i ostali skupocjeni pokloni.

Svi detalji o Matorinoj vjerenici

Stefani se potom oglasila i otkrila da je nije vjerila matora, već izvijesni mladić.

– To nema veze sa Matorom, ona je moja drugarica. Ovo je dečko koji nije iz ovog svijeta. Desilo se, jako brzo ali to je to. Ne želim da otkrivam ništa što se toga tiče – govorila je Grujićeva.

Čitajte i JANJUŠ ZADAO ANELI NAJNIŽI UDARAC! Ovo od njega niko nije očekivao, poručio joj samo jedno! (FOTO)

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić imali su jako turbulentan odnos tokom boravka u rijalitiju. Iako su mnogi vjerovali da će njihova ljubav opstati nakon istog. To se ipak nije desilo, ali se po svemu sudeći strasti i javne provokacije ne smiruju.

Naime, bivši košarkaš je na svom Instagram storiju snimio kako sluša pjesmu “Greškom isprošena”, zbog čega su mnogi na društvenim mrežama posumnjali da je na taj način potkačio Aneli Ahmić,. Jer je tokom trajanja rijalitija stigao prsten za njihovu vjeridbu, koju joj je on i stavio na ruku, ali su kasnije sve pogazili.

Detljnije čitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS