calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NIKAD EMOTIVNIJA OBJAVA! Žena Miloša Bikovića podijelila intimu sa fanovima (FOTO) NAKON ŠTO JE DŽENIFER SKINULA BURMU, SADA JE TO URADIO I BEN AFLEK! Glumac je ovim potezom pokazao svima da je došao kraj njihovom braku! “NE BIH POMOGAO DALILI NI DA UMIRE!” Dejan nikad brutalnije o BIVŠOJ SUPRUZI! Zvao je u EMISIJU?! (VIDEO) Uobičajena navika prije spavanja može da UNIŠTI vašu vezu “Neka me vode na Goli otok” Sajfer progovorio o HAPŠENJU:” Uvijek ću je braniti” “OVO NIJE ISTA OSOBA, ŠTA SE DESILO”! Aneli Ahmić objavila najnovije fotke i zaprepastila sve, mijenja izgled iz korijena! Kit prekinuo takmičenje na Olimpijadi (VIDEO) Megan Foks u poodmakloj trudnoći: Kadrovi u spotu sve zbunili, a onda su je uslikali paparaci i svi gledaju u stomak Rada Manojlović UPUTILA APEL VOZAČIMA: Objasnite mi ŠTA VAM JE?! “Ne priliči TO ŽENI U OVIM GODINAMA!” Dragana Mirković se NAŠALILA i PJEVALA PO KIŠI! Sišla među publiku, pokazala kakva je KRALJICA (FOTO) RIJANA PONOVO TRUDNA?! Pjevačica polugola šetala na karnevalu na Barbadosu, a njen izgled ostavio je sve u čudu! (VIDEO) Saša Mirković se oglasio sa krova regije:”Temperatura 22 Celzijusa bez Nives Celzijus” Hype UJEDINJUJE LJUDE! EVO GDJE SE ODMARA NOVAK ĐOKOVIĆ POSLIJE OSVAJANJA ZLATNE MEDALJE! Najbolji teniser svijeta uhvaćen na ovom mjestu, a evo šta je radio! MAHRINA U STRAHU DA SE NE OTKRIJE IME NJENOG DEČKA! Pjevačica u vezi sa poznatim imenom, a krije ga kao zmija noge! Dječak iz Sanskog Mosta se otrovao alkoholom! APEL RODITELJIMA:”Razgovarajte sa svojom djecom o opasnostima alkohola i drugih štetnih supstanci” Sačuvajte lice od pojave bora: Ove jutarnje navike mogu vas učiniti starijima

Megan Foks u poodmakloj trudnoći: Kadrovi u spotu sve zbunili, a onda su je uslikali paparaci i svi gledaju u stomak

Objavio: RHT
06/08/2024 9:39 PM

Megan Foks u poodmakloj trudnoći

Mašin Gan Keli je iznenadio sve novim spotom, a nakon novih paparaco fotografija njegove djevojke mnogi sumnjaju da je glumica stvarno u drugom stanju. Megan Foks navodno trudna IZVOR: PRITNSCREEN/YOUTUBE/MGK

Slavna glumica Megan Foks već neko vrijeme je u on/off vezi sa problematičnim reperom Mašin Gan Kelijem. Njihov odnos od samog početka zgražava javnost, a i sama glumica je u nekoliko navrata njihovu vezu zvala “toksičnom”. 

Reper je Foks i vjerio prstenom koji nanosi bol kada se skida, a u nekim situacijama Mašin je prijetio i da će se ubiti ukoliko ga lijepa glumica ostavi. 

Mnogi pamte i scenu sa jednog nastupa kada je Keli razbio staklenu čašu o glavu. Navodno, jer ga je boljelo što su malo prije toga izgubili bebu, a to mu je bio najveći san. 

U jednom trenutku par je i raskinuo, a Megan je spalila njegove stvari, no ipak su ljubavi dali drugu šansu. 

Posljednje informacije su bile da više ne žive zajedno, iako su u vezi, kao i da rade na svom odnosu. A onda je sve iznenadio spot u kojem se Megan pojavljuje, narodski rečeno, sa stomakom do zuba

Megan Foks u poodmakloj trudnoći

Iako se isprva činilo da je Megan “trudna” samo u spotu, nakon novih paparaco fotografija. Mnogi se pitaju da li je možda glumica zaista u blagoslovenom stanju.

Razlog za ove tvrdnje leži u izgledu Foksove koja je, kako se čini, nabacila par kilograma, što je obradovalo njene fanove. Poznato je da se glumica muči sa odrazom u ogledalu. Te da pati od tjelesne dismorfije, odnosno iskrivljene slike o sopstvenom tijelu. 

Zbog toga je mjesecima unazad mršavija više nego ikada do sada. Takođe, svaki put kada su je paparaci uslikali. Ona je bila u pripijenim haljinama koje su malo toga ostavljale mašti. 

Sada, ne samo da je glumica bila drugačija u licu. Već se činilo i da širokom majicom pokušava da sakrije stomak, te se šuška da će možda ipak postati majka sa Mašinom. 

No, kako zvanične potvrde još uvijek nema, sve ovo je ostalo u domenu spekulacija.

BONUS VIDEO:

mondo/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS