calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NIKAD EMOTIVNIJA OBJAVA! Žena Miloša Bikovića podijelila intimu sa fanovima (FOTO) NAKON ŠTO JE DŽENIFER SKINULA BURMU, SADA JE TO URADIO I BEN AFLEK! Glumac je ovim potezom pokazao svima da je došao kraj njihovom braku! “NE BIH POMOGAO DALILI NI DA UMIRE!” Dejan nikad brutalnije o BIVŠOJ SUPRUZI! Zvao je u EMISIJU?! (VIDEO) Uobičajena navika prije spavanja može da UNIŠTI vašu vezu “Neka me vode na Goli otok” Sajfer progovorio o HAPŠENJU:” Uvijek ću je braniti” “OVO NIJE ISTA OSOBA, ŠTA SE DESILO”! Aneli Ahmić objavila najnovije fotke i zaprepastila sve, mijenja izgled iz korijena! Kit prekinuo takmičenje na Olimpijadi (VIDEO) Megan Foks u poodmakloj trudnoći: Kadrovi u spotu sve zbunili, a onda su je uslikali paparaci i svi gledaju u stomak Rada Manojlović UPUTILA APEL VOZAČIMA: Objasnite mi ŠTA VAM JE?! “Ne priliči TO ŽENI U OVIM GODINAMA!” Dragana Mirković se NAŠALILA i PJEVALA PO KIŠI! Sišla među publiku, pokazala kakva je KRALJICA (FOTO) RIJANA PONOVO TRUDNA?! Pjevačica polugola šetala na karnevalu na Barbadosu, a njen izgled ostavio je sve u čudu! (VIDEO) Saša Mirković se oglasio sa krova regije:”Temperatura 22 Celzijusa bez Nives Celzijus” Hype UJEDINJUJE LJUDE! EVO GDJE SE ODMARA NOVAK ĐOKOVIĆ POSLIJE OSVAJANJA ZLATNE MEDALJE! Najbolji teniser svijeta uhvaćen na ovom mjestu, a evo šta je radio! MAHRINA U STRAHU DA SE NE OTKRIJE IME NJENOG DEČKA! Pjevačica u vezi sa poznatim imenom, a krije ga kao zmija noge! Dječak iz Sanskog Mosta se otrovao alkoholom! APEL RODITELJIMA:”Razgovarajte sa svojom djecom o opasnostima alkohola i drugih štetnih supstanci” Sačuvajte lice od pojave bora: Ove jutarnje navike mogu vas učiniti starijima

“Ne priliči TO ŽENI U OVIM GODINAMA!” Dragana Mirković se NAŠALILA i PJEVALA PO KIŠI! Sišla među publiku, pokazala kakva je KRALJICA (FOTO)

Objavio: RHT
06/08/2024 9:00 PM

Dragana Mirković PJEVALA PO KIŠI

Pjevačica je po ko zna koji put oduševila publiku.

Foto Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Dragana Mirković aktivna je na Instagramu gdje publiku obaviještava o svojim koncertnim aktivnostima.

Sinoć je bilo ludo na koncertu u Orašju, gdje je padala kiša. Međutim, to nije spriječilo pjevačicu ni publiku da maksimalno uživaju i pjevaju uglas.

Foto Printscreeen Instagram dragana_mirkovic

“Da vam kažem nešto. Samo da sam malo mlađa, sad bih bila u bazenu. Samo gledam da li da uđem ili ne. Ali to ne priliči ženi u ovim godinama”, ispričala je Dragana kroz šalu.

Foto Printscreeen Instagram dragana_mirkovic

Dragana Mirković PJEVALA PO KIŠI

Potom je sišla u publiku i pjevala sa njima u inat kiši, i istakla kako je super atmosfera dok je izvodila hitove poput “Jeleni košute ljube”, “Umirem majko” i druge…

Foto Printscreeen Instagram dragana_mirkovic

“Orašje, dobro smo pokisli sinoć, ali nam je bilo super! Pa sam sišla i ja da kisnem! Kakvo ludilo!”, Dragana je opisivala u storijima.

PREKINULA KONCERT NEDAVNO

Pjevačica je imala koncert u Šapcu gdje je nakratko prekinut koncert zbog zanimljive situacije.

Naime, Gagin fan se popeo na binu kako bi Dragani dao tortu koju joj je donio. Torta nije bila obična, već sa Draganinim portretom i “zlatnom” krunom što je pjevačicu prijatno iznenadilo i ostala je bez riječi. Ovu situaciju možete pogledati na SLJEDEĆEM LINKU.

DA LI STE SPREMNI ZA IMANJE

Rijaliti program pod nazivom “Imanje” nešto je drugačije što ćete gledati na nekom televizijskom kanalu. HYPE vam donosi seosku priču, a učesnici će morati da rade poljoprivredne poslove ne bi li opstali. Takođe, moraće da paze domaće životinje i čine sve što treba kako bi opstali u ovakvom domaćinstvu. Plac u Lisovićima će biti njihova oaza…

Sve vijesti iz Imanja čitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS