calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NIKAD EMOTIVNIJA OBJAVA! Žena Miloša Bikovića podijelila intimu sa fanovima (FOTO) NAKON ŠTO JE DŽENIFER SKINULA BURMU, SADA JE TO URADIO I BEN AFLEK! Glumac je ovim potezom pokazao svima da je došao kraj njihovom braku! “NE BIH POMOGAO DALILI NI DA UMIRE!” Dejan nikad brutalnije o BIVŠOJ SUPRUZI! Zvao je u EMISIJU?! (VIDEO) Uobičajena navika prije spavanja može da UNIŠTI vašu vezu “Neka me vode na Goli otok” Sajfer progovorio o HAPŠENJU:” Uvijek ću je braniti” “OVO NIJE ISTA OSOBA, ŠTA SE DESILO”! Aneli Ahmić objavila najnovije fotke i zaprepastila sve, mijenja izgled iz korijena! Kit prekinuo takmičenje na Olimpijadi (VIDEO) Megan Foks u poodmakloj trudnoći: Kadrovi u spotu sve zbunili, a onda su je uslikali paparaci i svi gledaju u stomak Rada Manojlović UPUTILA APEL VOZAČIMA: Objasnite mi ŠTA VAM JE?! “Ne priliči TO ŽENI U OVIM GODINAMA!” Dragana Mirković se NAŠALILA i PJEVALA PO KIŠI! Sišla među publiku, pokazala kakva je KRALJICA (FOTO) RIJANA PONOVO TRUDNA?! Pjevačica polugola šetala na karnevalu na Barbadosu, a njen izgled ostavio je sve u čudu! (VIDEO) Saša Mirković se oglasio sa krova regije:”Temperatura 22 Celzijusa bez Nives Celzijus” Hype UJEDINJUJE LJUDE! EVO GDJE SE ODMARA NOVAK ĐOKOVIĆ POSLIJE OSVAJANJA ZLATNE MEDALJE! Najbolji teniser svijeta uhvaćen na ovom mjestu, a evo šta je radio! MAHRINA U STRAHU DA SE NE OTKRIJE IME NJENOG DEČKA! Pjevačica u vezi sa poznatim imenom, a krije ga kao zmija noge! Dječak iz Sanskog Mosta se otrovao alkoholom! APEL RODITELJIMA:”Razgovarajte sa svojom djecom o opasnostima alkohola i drugih štetnih supstanci” Sačuvajte lice od pojave bora: Ove jutarnje navike mogu vas učiniti starijima

RIJANA PONOVO TRUDNA?! Pjevačica polugola šetala na karnevalu na Barbadosu, a njen izgled ostavio je sve u čudu! (VIDEO)

Objavio: RHT
06/08/2024 8:40 PM

RIJANA PONOVO TRUDNA?!

Credit line: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Slavna pjevačica Rijana i ove godine bila je gošća karnevala na Barbadosu, festivalu muzike, umjetnosti, hrane i kulture ove ostrvske zemlje, gdje je rođena. Ona se pojavila u minijaturnom kostimu, koji je istakao njene obline, a sve oči bile su uprte u njen stomak, koji je mnoge naveo da se zapitaju da li je to pjevačica ponovo trudna.

Slike i snimci sa karnevala su brzo preplavili društvene mreže, a fanovi su uglavnom pozitivno reagovali na Rijanin izgled, ali su mnogi komentarisali da je muzička zvijezda previše otkrila i da je iz kostima sve kipilo.

Fanovi slavne pjevačice su se pitali da li je trudna ili se samo ugojila, ali ona je nedavno negirala glasine da je u drugom stanju. Rijana (36) sa partnerom ASAP Rokijem (35) ima sinove Rza (2) i Riota, koji se rodio prije skoro godinu dana.

RIJANA PONOVO TRUDNA?!

U intervjuu za Entertejnment tunajt u junu ove godine Rijana je izjavila da nije trudna, ali da bi voljela da ima još djece.

– Nisam trudna, ako se to pitate. Definitivno bih voljela da imam još djece. Nadam se, da. Pogledajte kako je ispalo – aludirajući na iskustvo sa svojom djecom. Napomenula je i da ne bi voljela da bude jedina djevojka u svojoj porodici.

Rijanu već neko vreme prate glasine da je u drugom stanju treći put. Sumnje budi jer neretko širokom odećom prekriva stomak, kao što je učinila nedavno u Njujorku.

– “Nosi bundu u junu? Da li je trudna”, “Prilično sam sigurna da širokom odjećom prikriva trudnoću” – komentarisalo se na Instagramu.

Prvu trudnoću držala je u strogoj tajnosti, a da je trudna drugi put, saopštila je na Superboulu u Arizoni 2023. Rijana je rodila sina Rza u maju 2022.

– Znate šta je vaše tijelo upravo uradilo. Imate osjećaj da je sve moguće – rekla je o tom iskustvu.

BONUS VIDEO:

hypetvrs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS