calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Neka me vode na Goli otok” Sajfer progovorio o HAPŠENJU:” Uvijek ću je braniti” “OVO NIJE ISTA OSOBA, ŠTA SE DESILO”! Aneli Ahmić objavila najnovije fotke i zaprepastila sve, mijenja izgled iz korijena! Kit prekinuo takmičenje na Olimpijadi (VIDEO) Megan Foks u poodmakloj trudnoći: Kadrovi u spotu sve zbunili, a onda su je uslikali paparaci i svi gledaju u stomak Rada Manojlović UPUTILA APEL VOZAČIMA: Objasnite mi ŠTA VAM JE?! “Ne priliči TO ŽENI U OVIM GODINAMA!” Dragana Mirković se NAŠALILA i PJEVALA PO KIŠI! Sišla među publiku, pokazala kakva je KRALJICA (FOTO) RIJANA PONOVO TRUDNA?! Pjevačica polugola šetala na karnevalu na Barbadosu, a njen izgled ostavio je sve u čudu! (VIDEO) Saša Mirković se oglasio sa krova regije:”Temperatura 22 Celzijusa bez Nives Celzijus” Hype UJEDINJUJE LJUDE! EVO GDJE SE ODMARA NOVAK ĐOKOVIĆ POSLIJE OSVAJANJA ZLATNE MEDALJE! Najbolji teniser svijeta uhvaćen na ovom mjestu, a evo šta je radio! MAHRINA U STRAHU DA SE NE OTKRIJE IME NJENOG DEČKA! Pjevačica u vezi sa poznatim imenom, a krije ga kao zmija noge! Dječak iz Sanskog Mosta se otrovao alkoholom! APEL RODITELJIMA:”Razgovarajte sa svojom djecom o opasnostima alkohola i drugih štetnih supstanci” Sačuvajte lice od pojave bora: Ove jutarnje navike mogu vas učiniti starijima IVAN MARINKOVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU MILENE KAČAVENDE IZ BOLNICE? Haos na mrežama MUP RS suspendovao inspektora koji je nasilno vozio i bježao od policije Požar kod Šibenika stavljen pod kontrolu MARIJA ŠERIFOVIĆ POKLANJA 20.000 EURA SVAKOME KO URADI OVO?! Pjevačica objavila izazov, a ko ga savlada od nje će dobiti novac!? (VIDEO)

MUP RS suspendovao inspektora koji je nasilno vozio i bježao od policije

Objavio: RHT
06/08/2024 6:20 PM

MUP RS suspendovao inspektora za nasilnu vožnju

Policijska stanica Banjaluka Lazarevo dostavila je danas Osnovnom sudu zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv P.K. zbog prekršaja – ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija i nasilničke vožnje. 12.jpg IZVOR: SLAVEN PETKOVIĆ – MONDO

“Imajući u vidu da se radi o policijskom službeniku, on je suspendovan i protiv njega je upućena inicijativa za pokretanje disciplinskog postupka”, saopšteno je iz MUP-a RS.

Kako je danas objavio portal Gerila, kritični događaj desio se u nedjelju oko 2.15 sati na Istočnom tranzitu u Banjaluci.
Policajac je tokom kontrole u saobraćaju, na raskrsnici uočio crni „golf 6“ koji je prošao kroz crveno svjetlo.

MUP RS suspendovao inspektora za nasilnu vožnju

“U tom trenutku policijski službenik pali treptače i kreće u potjeru za „golfom“, ne znajući da se u njemu nalazi banjalučki inspektor. Zaposlen u jednoj od uprava u MUP-u RS. Na sljedećoj raskrsnici, crni „golf“ ne samo da se ne zaustavlja, već u punoj brzini prolazi kroz još jedno crveno svjetlo. Vozi prema Rebrovačkom mostu”, naveo je izvor Gerile.

Kada ga je policijsko vozilo stiglo, P.K. je navodno ponovo dodao gas i pobjegao. Sve dok ga policajac ponovo nije stigao i presjekao mu put. Inspektor P.K. se tada zaustavio. Izašao iz vozila i obratio mu se riječima: „Šta ti hoćeš, zašto me zaustavljaš“.

“Policajac odgovara da je inspektor svojom vožnjom ugrozio bezbjednost drugih učesnika u saobraćaju. Na šta mu inspektor uzvraća: „Prošao si i ti kroz crveno, nemaš pravo da ideš za mnom“, navodi Gerila. Nakon čega P.K. ponovo pali vozilo i odlazi.

“Ministar unutrašnjih poslova Siniša Karan i direktor policije Siniša Kostrešević pohvalili su profesionalan rad i proaktivnu reakciju policijskih službenika, ističući da su svi pripadnici MUP-a dužni da poštuju zakonske propise. Oni su najoštrije osudili bilo kakav vid nasilničkog i nezakonitog ponašanja pripadnika MUP-a. Ističući da se ono neće tolerisati”, saopšteno je iz MUP-a RS.

BONUS VIDEO:

mondo/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS