calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Megan Foks u poodmakloj trudnoći: Kadrovi u spotu sve zbunili, a onda su je uslikali paparaci i svi gledaju u stomak Rada Manojlović UPUTILA APEL VOZAČIMA: Objasnite mi ŠTA VAM JE?! “Ne priliči TO ŽENI U OVIM GODINAMA!” Dragana Mirković se NAŠALILA i PJEVALA PO KIŠI! Sišla među publiku, pokazala kakva je KRALJICA (FOTO) RIJANA PONOVO TRUDNA?! Pjevačica polugola šetala na karnevalu na Barbadosu, a njen izgled ostavio je sve u čudu! (VIDEO) Saša Mirković se oglasio sa krova regije:”Temperatura 22 Celzijusa bez Nives Celzijus” Hype UJEDINJUJE LJUDE! EVO GDJE SE ODMARA NOVAK ĐOKOVIĆ POSLIJE OSVAJANJA ZLATNE MEDALJE! Najbolji teniser svijeta uhvaćen na ovom mjestu, a evo šta je radio! MAHRINA U STRAHU DA SE NE OTKRIJE IME NJENOG DEČKA! Pjevačica u vezi sa poznatim imenom, a krije ga kao zmija noge! Dječak iz Sanskog Mosta se otrovao alkoholom! APEL RODITELJIMA:”Razgovarajte sa svojom djecom o opasnostima alkohola i drugih štetnih supstanci” Sačuvajte lice od pojave bora: Ove jutarnje navike mogu vas učiniti starijima IVAN MARINKOVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU MILENE KAČAVENDE IZ BOLNICE? Haos na mrežama MUP RS suspendovao inspektora koji je nasilno vozio i bježao od policije Požar kod Šibenika stavljen pod kontrolu MARIJA ŠERIFOVIĆ POKLANJA 20.000 EURA SVAKOME KO URADI OVO?! Pjevačica objavila izazov, a ko ga savlada od nje će dobiti novac!? (VIDEO) OTKRIVENO SA KIM JE MAJA MARINKOVIĆ U CRNOJ GORI! Sada je sve jasno, isplivala ova fotka! (FOTO) Severina “potkačila” Desingericu? “Može dobiti hiljade eura, ali ne može otpjevati “Dalmatinku” ŠOK PROMJENA! Da li je prepoznajete? U jeku priče o vjeridbi, Matora uradila nešto neočekivano! (FOTO)

OTKRIVENO SA KIM JE MAJA MARINKOVIĆ U CRNOJ GORI! Sada je sve jasno, isplivala ova fotka! (FOTO)

Objavio: RHT
06/08/2024 5:20 PM

SA KIM JE MAJA U CRNOJ GORI!

SA KIM JE MAJA U CRNOJ GORI! / Foto: M.P./ATAImages
SA KIM JE MAJA U CRNOJ GORI! / Foto: M.P./ATAImages

Maja Marinković i Stanislav Krofak odlučili su da svojoj ljubavi pruže novu priliku nakon što su završili sa posljednjom sezonom rijalitija, a čini se kao da je par konačno uplovio u mirnu luku.

Par je juče krenuo na ljetovanje u Crnu Goru, a iako su tek sinoć stigli, već danas su se opuštali i uživali na plaži. Sa svojim obožavaocima su podijelili intiman trenutak sa obale.

Na slici koju je Krofak objavio, par se opuštao pored mora na krevetu.

SA KIM JE MAJA U CRNOJ GORI!

photo: printscreen / instagram / majaamarinkovic

Maja tradicionalno, poslije izlaska iz rijalitija, ljetuje u Budvi, a sada joj se pridružio i Stanislav. Iako su se trudili da to drže u tajnosti, oboje su na svojim Instagram profilima objavili snimke tog primorskog grada, prvo Maja, zatim i Stanislav.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Maja i Stanislav otvoreno razgovarali o svadbi! ORGANIZOVANO TAJNO VJENČANJE U CRNOJ GORI?! (FOTO)”

Maja i Stanislav razgovarali o vjenčanju

Razgovarali su sa svojim fanovima i odgovarali na njihova pitanja… A glavno pitanje postavila je jedna gospođa.

– Da li ćeš da se udaš u skorije vrijeme, pita te ova žena – rekao je Stanislav.

– Jedino ako ćeš da me ženiš – nasmijala se Maja.

– Budemo vidjeli – poručio je Krofaktfg

– Dobra je Maja, stvarno. Ko poznaje Maju zna da ima svoje bube, ali to treba da se riješi na početku ili si poslije u problemu. Ja sam se postavio na početku i sad je dobro. Maja je u zadnje vrijeme da je ne prepoznam, vidjećemo koliko će to da traje, a ja se nadam da će da bude sve top. – rekao je Krofak.

Podsjećanja radi, iako je Stanislav nedavno izjavio da je zauvijek završio sa Majom, on je operisao nos kod njenog doktora… Nakon toga su uhvaćeni na jednom slavlju zajedno. Prije operacije Stanislav je još jednom dao Maji šut-kartu, koja, očigledno, nije uspjela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS