calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Saša Mirković se oglasio sa krova regije:”Temperatura 22 Celzijusa bez Nives Celzijus” Hype UJEDINJUJE LJUDE! EVO GDJE SE ODMARA NOVAK ĐOKOVIĆ POSLIJE OSVAJANJA ZLATNE MEDALJE! Najbolji teniser svijeta uhvaćen na ovom mjestu, a evo šta je radio! MAHRINA U STRAHU DA SE NE OTKRIJE IME NJENOG DEČKA! Pjevačica u vezi sa poznatim imenom, a krije ga kao zmija noge! Dječak iz Sanskog Mosta se otrovao alkoholom! APEL RODITELJIMA:”Razgovarajte sa svojom djecom o opasnostima alkohola i drugih štetnih supstanci” Sačuvajte lice od pojave bora: Ove jutarnje navike mogu vas učiniti starijima IVAN MARINKOVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU MILENE KAČAVENDE IZ BOLNICE? Haos na mrežama MUP RS suspendovao inspektora koji je nasilno vozio i bježao od policije Požar kod Šibenika stavljen pod kontrolu MARIJA ŠERIFOVIĆ POKLANJA 20.000 EURA SVAKOME KO URADI OVO?! Pjevačica objavila izazov, a ko ga savlada od nje će dobiti novac!? (VIDEO) OTKRIVENO SA KIM JE MAJA MARINKOVIĆ U CRNOJ GORI! Sada je sve jasno, isplivala ova fotka! (FOTO) Severina “potkačila” Desingericu? “Može dobiti hiljade eura, ali ne može otpjevati “Dalmatinku” ŠOK PROMJENA! Da li je prepoznajete? U jeku priče o vjeridbi, Matora uradila nešto neočekivano! (FOTO) “BILO JE PREDIVNO!” Darko Lazić iskreno o gej svadbi na kojoj je pjevao i skandalima na nastupima! Klimatski aktivisti uništili Mesijevu vilu od 10 miliona eura: Javno se pohvalili snimcima (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ POZIRA VRELA! Samo od jednog pogleda se diže pritisak (FOTO) MAJA I STANISLAV UŽIVJU NA PLAŽI: Nisu mogli da se obuzdaju

“BILO JE PREDIVNO!” Darko Lazić iskreno o gej svadbi na kojoj je pjevao i skandalima na nastupima!

Objavio: RHT
06/08/2024 4:20 PM

Darko Lazić iskreno o gej svadbi

Foto: ATA Images

Darko Lazić broji sitno do porođanja njegove supruge Katarine. Kako je ispričao za domaće medije, ona nije zahtjevna trudnica, ali pošto je ušla u sedmi mjesec, mora da miruje. Zbog toga ga više ne prati na nastupima.

Darko Lazić iskreno o gej svadbi

– Za dva mjeseca će Kaća, zdravlje Bože, da se porodi. Sve je kako treba, čekamo taj momenat. Ranije smo svuda išli zajedno. Sad je u sedmom mjesecu, teško podnosi put, nema potrebe da se maltretira i da putuje. Bolje joj je sad da sjedi kući, da odmara, miruje. – rekao je Darko i otkrio kako se proveo na gej svadbi kod svojih drugarica:

– Moje prijateljice su se vjenčale. Ja sam bio tamo gost i super sam se proveo. Svako ima pravo na svoj život. Proveo sam se najljepše na svijetu, nikad bolje. Prvi put sam bio na takvoj svadbi i bilo je predivno – rekao je on.

Lazić je prokomentarisao i aktuelnu sezonu na primorju i istakao da nije baš sjajna.

– Ovog ljeta niko ne prolazi super, kako smo navikli svi da prolazimo. Čudna je sezona, slabije je posjećena. Tek sad avgust se malo puni. Ne brine ako ima manje ljudi, svi prolazimo slabo, ali dobro. Mi ne možemo da krivimo ni gazde lokala, ni nas, ni publiku. Smjena generacija je, nova publika. Bože moj, koliko smo tih mladih pjevača ispratili mi koji pjevamo sa bendom – rekao je on.

Bilo je svega i svačega

Kao jedan od najangažovanijih pjevača na terenu, Darko je otkrio da je je na nastupima i privatnim proslavama bilo raznih neprijatnih situacija.

– Imao sam razne situacije, bilo je problema, raznih nezgoda. Ne znam odakle da krenem. Bilo je svega i svačega, tuča, pucnjava, ali sam navikao – rekao je on.

Nedavno je na nastupu imao dojavu bombe, pa je sa koleginicom Elmom i publikom morao da se evakuše.

– Bila je dojava bombe, pa smo morali publika, Elma i ja da se evakuišemo. Palo mi je u sekundi na pamet, pošto smo mi sjedili na parkingu, i ja odlučim da izađem na šiber, kroz krov. Dobili aplauz, Elma i ja zapjevali. Mi smo pjevali preko sat vremena sa publikom, poslije toga smo se vratili u klub i nastavili sa koncertom kako treba – završio je Darko.

Pročitajte i: Uhapšen poznati glumac zbog optužbe da je ubio mladića (20).

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS