calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dječak iz Sanskog Mosta se otrovao alkoholom! APEL RODITELJIMA:”Razgovarajte sa svojom djecom o opasnostima alkohola i drugih štetnih supstanci” Sačuvajte lice od pojave bora: Ove jutarnje navike mogu vas učiniti starijima IVAN MARINKOVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU MILENE KAČAVENDE IZ BOLNICE? Haos na mrežama MUP RS suspendovao inspektora koji je nasilno vozio i bježao od policije Požar kod Šibenika stavljen pod kontrolu MARIJA ŠERIFOVIĆ POKLANJA 20.000 EURA SVAKOME KO URADI OVO?! Pjevačica objavila izazov, a ko ga savlada od nje će dobiti novac!? (VIDEO) OTKRIVENO SA KIM JE MAJA MARINKOVIĆ U CRNOJ GORI! Sada je sve jasno, isplivala ova fotka! (FOTO) Severina “potkačila” Desingericu? “Može dobiti hiljade eura, ali ne može otpjevati “Dalmatinku” ŠOK PROMJENA! Da li je prepoznajete? U jeku priče o vjeridbi, Matora uradila nešto neočekivano! (FOTO) “BILO JE PREDIVNO!” Darko Lazić iskreno o gej svadbi na kojoj je pjevao i skandalima na nastupima! Klimatski aktivisti uništili Mesijevu vilu od 10 miliona eura: Javno se pohvalili snimcima (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ POZIRA VRELA! Samo od jednog pogleda se diže pritisak (FOTO) MAJA I STANISLAV UŽIVJU NA PLAŽI: Nisu mogli da se obuzdaju Ovo su četiri jasna znaka da niste sretni u braku UROŠ IZDAO JELENU: UVELIKO FLERTUJE S DRUGOM! Objavljena skandalozna prepiska Uhapšen poznati glumac zbog optužbe da je ubio mladića (20)

MAJA I STANISLAV UŽIVJU NA PLAŽI: Nisu mogli da se obuzdaju

Objavio: RHT
06/08/2024 3:20 PM

MAJA I STANISLAV UŽIVAJU NA PLAŽI

Marinković i Krofak uhvaćeni u Crnoj Gori!

Foto: Printskrin Instagram

Popularna starleta Maja Marinković je sa svojim dečkom Stanislavom Krofakom otputovala na odmor u Crnu Goru, gdje su zajedno uživaju na obali Jadranskog mora. Ovaj par je izazvao dosta pažnje javnosti kada su objavili zajednički video na društvenim mrežama, pokazujući svoju sreću i ljubav dok su uživali na plaži.

MAJA I STANISLAV UŽIVAJU NA PLAŽI

Ovo putovanje je bilo prilika da mnogima dokažu da su i dalje zajedno i da njihova ljubav opstaje. Uprkos svim nagađanjima i tračevima koji su kružili o njihovom odnosu…

Maja i Stanislav su suočeni sa brojnim preprekama od samog početka njihove veze. Mnogi su im predviđali propast i nisu vjerovali u trajnost njihove ljubavi, ali su oni hrabro koračali naprijed. Nisu se obazirali na tuđa mišljenja. Njihov odnos je bio meta raznih špekulacija, ali su oni ostali fokusirani jedno na drugo, gradeći svoju vezu na osnovama iskrenog prijateljstva i međusobnog poštovanja.

Odmor u Crnoj Gori im je pružio priliku da se udalje od svakodnevnih obaveza i posvete jedno drugome. Svoje zajedničke trenutke su iskoristili da proslave svoju ljubav i stvore predivne uspomene na obali Jadranskog mora. Fotografije i video snimci koje su podijelili sa svojim pratiocima svjedoče o romantičnom bijegu od užurbanog života. Ali i o ljepoti ljubavi koja ne jenjava.

Snažna poruku

Ovim putovanjem i objavom zajedničkog videa Maja i Stanislav su poslali snažnu poruku svima koji su sumnjali u njihovu vezu. Njihova ljubav je izdržala sve izazove i pokazala se otpornom na proročanstva koja su im predviđala propast. Njihova posvećenost jedno drugome je inspiracija mnogima da vjeruju u snagu prave ljubavi i da se ne obaziru na tuđa mišljenja.

U zaključku, odmor u Crnoj Gori je za Maju Marinković i Stanislava Krofaka predstavljao priliku da pokažu svijetu da su i dalje zajedno i da njihova ljubav cvjeta. Njihova hrabrost, odanost i ljubavna priča su primer kako ljubav može da prevaziđe sve prepreke i proročanstva, ostavljajući snažan utisak na sve one koji prate njihovu priču.

Pročitajte i: ANELI BLJUJE VATRU! Oplelela po Asminu i Staniji, pa udarila i na Maju!

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS