calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

MAJA STIŽE NA CRNOGORSKO PROMORJE! Zbog dečka su je svi otpisali, ali ona se vraća da napravi lom

Objavio: RHT
05/08/2024 8:39 PM

MAJA STIŽE NA PROMORJE

Starleta spremna da napravi haos na primorju!

Foto: Shutterstock, Instagram

Starleta Maja Marinković se nedavno zvanično pomirila sa MMA borcem Stanislavom Krofakom, s kojim je bila u vezi tokom boravka u rijalitiju.

MAJA STIŽE NA PROMORJE

Nakon napuštanja imanja u Šimanvocima, par nije ostao zajedno, a imali su kratke sukobe u emisiji “Narod pita”. Sudeći po njihovim zajedničkim objavama na društvenim mrežama, sada očigledno izgladili.

Međutm, iako su mnogi pretpostavljali da će zbog pomirenja sa Krofakom otkazati svoje već tradicionalno ljetovanje na Crnogorskom primorju i umjesto toga posjetiti Hrvatsku, uslijedio je neočekivani obrt. Naime, sada kada je zvanično u vezi i uživa u ljubavi sa svojim dečkom, njen prijatelj Boža Džons, takođe bivši učesnik rijalitija, objavio je da Marinković ipak stiže u Crnu Goru.

Republika
Maja Marinković stiže u Crnu Goru

– Stiže moja seka – napisao je bivši učesnik kratko, uz emotikone bicepsa i bijelog srca.

Komentari na društvenim mrežama su počeli da pljušte, a mnogi korisnici ističu kako jedva čekaju da vide da li će izbiti neki haos u Crnoj Gori zbog ove situacije.

Majina narav

To ne bi bilo čudno, poznavajući Majinu narav, zbog koje su je mnogi ljudi širom regiona i zavoljeli. Zbog dečka su je svi otpisali, ali ona se vraća da napravi lom!

Podsjećanja radi, nakon što su nedavno istakli da je njihov odnos završen, Maja Marinković i Stanislav Krofak su iznenadili javnost. Ponovnovo su se, naime, zbližili.

Hrvatski MMA borac je nedavno operisao nos u Beogradu, a nakon završetka procedure, novo-stari par je odlučio da zajedno odu na jedno privatno slavlje. Tu su svoju bliskost javno pokazali dijeljenjem intimnih snimaka na društvenim mrežama…

Pročitajte i: LUNA ĐOGANI PROGOVORILA O SLOBI! Šokirala priznanjem: ”Vidim ga, čujem…”

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS