calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

ANELI UDARILA KONTRU ASMINU I JANJUŠU: Evo s kim se provozala u bijesnoj mašini i bila u luksuznom restoranu (FOTO)

Objavio: RHT
05/08/2024 8:00 PM

ANELI UDARILA KONTRU ASMINU I JANJUŠU

Ahmić pokazala kako uživa u Beogradu

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Drugoplasirana učesnica posljednjeg rijalitija Aneli Ahmić  ponovo je morala da se odvoji od kćerke Nore zbog večerašnjeg gostovanja u “Narod pita”.

ANELI UDARILA KONTRU ASMINU I JANJUŠU

Ona je boravak u Beogradu iskoristila i da se vidi sa svojom najboljom rijaliti drugaricom Slađanom Lazić Poršelinom, te da je provoza svojom novom bijesnom mašinom.

Foto: Instagram

Njih dvije su par sati prije početka emisije uživale u vožnji beogradskim ulicama, a snimak su podijelile u Instagram priči. Poslije vožnje svratile su na ručak u jedan poznati restoran, pa su slikale šta jedu, te i to podijelile sa pratiocima na Instagramu. 

Podsjetimo, Aneli je trenutno u žiži zbog prepucavanja sa svojim bivšim partnerom Asminom Durdžićem. On joj se prvo uključio u lajv da bi se raspravljali na opšte iznenađenje javnosti… A kasnije, kada su ga prozivali da je uhodi, poručio je da mu se ona gadi. Kao i da ju je blokirao na svim mrežama. 

Republika
Između Marka Janjuševića Januša i Asmina Durdžića palo pomirenje

Lajv Bojane Pavlović

Ni Ahmić njemu nije ostala dužna, pa ga je spustila riječima da se hvata za nju i njeno ime jer je nebitan. A posebno ga je oplela zbog toga što se zajedno sa Markom Janjuševićem Janjušem uključio u lajv Bojane Pavlović. Kako bi upravo nju obojica komentarisali. Na kraju je Durdžić otkrio sve o njegovom pomirenju sa Janjušem, tvrdeći da o nju u razgovoru nisu ni pomenuli, a stigli su da spomenu psa Vesnu. 

Međutim, niko od sve tri strane ne prestaje da pominje ostale javno, pa će tako vjerovatno biti i ubuduće…

Pročitajte i: ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan danas “rondao” na ukućane: Morate slušati… “IMATE SVE ŠTO možete zamisliti” (VIDEO).

BONUS VIDEO: 

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS