calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

ASMIN OTKRIO SVE O POMIRENJU SA JANJUŠEM! Prvo se prozivali, pa “zakopali ratne sjekire” (FOTO)

Objavio: RHT
05/08/2024 7:20 PM

ASMIN OTKRIO SVE O POMIRENJU SA JANJUŠEM!

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/YT printscreen/Zadruga official
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/YT printscreen/Zadruga official

Aneli Ahmić je prije ulaska u rijaliti bila u vezi sa Asminom Durdžićem, kojeg joj je, kako je pričala, preotela Stanija Dobrojević.

ASMIN OTKRIO SVE O POMIRENJU SA JANJUŠEM!

Za vrijeme boravka u posljednjem rijalitiju ona je stupila u vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, koja nije dugo potrajala.

Dok je boravila u rijalitiju ona je govorila negativno o Asminu i njegovoj djevojci, zbog čega ni Janjušević nije imao lijepo mišljenje o njima. On je u nekoliko navrata osuđivao Staniju i Asmina, na šta mu Durdžić nije ostajao dužan.

Nakon izlaska iz rijalitija počele su da kruže priče da su se njih dvojica pomirili, ali i navodno urotili protiv Aneli.

Sada se na svom Instagram profilu oglasio Asmin, koji je otkrio da se Janjuš njemu prvi javio i izvinio zbog svega izrečenog. Kao i da su zakopali ratne sjekire.

Foto: Instagram printscreen/alibaba_durdzic

– Pošto vas zanima odnos između mene i Janjuša, evo reći ću vam kakav je. Janjuš je jedini elitar koji je postupio kao čovjek. Koji je rekao izvini i meni i Staniji jer nas je prvi dirao. Moj odgovor je bio: “Izvini i ti što sam te prozivao!” Ljudski je reći izvini. Naš razgovor je bio vezan samo za psovke sa njegove i sa moje strane – napisao je Durdžić, pa dodao:

“To ne znači da smo se udružili protiv nekoga”

– Jedina osoba koju smo spomenuli jeste njegovo kuče, Vesna. Janjuš i ja smo kao dva čovjeka popričali i spustili loptu. To ne znači da smo se udružili protiv nekoga. Ko god meni kaže: “Izvini Asmine, izvini Stanija”, nikad tu osobu neću više komentarisati u negativnom kontekstu. Lako je biti g*vno, ali teško je biti čovjek. Kada bi se svi ugledali na Janjuša i imali hrabrosti da postupe kao on, bili bi mnogo veći nego što mislite – pislo je u njegovoj objavi na Instagramu.

Pročitajte i: ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan danas “rondao” na ukućane: Morate slušati… “IMATE SVE ŠTO možete zamisliti” (VIDEO).

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypetv.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS