calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

ANELI AHMIĆ U PANICI!APEL ZA POMOĆ! REAGOVALA POLICIJA! Ne može da dođe sebi

Objavio: RHT
05/08/2024 11:20 AM

Aneli Ahmić u panici!

Aneli Ahmić doživila neprijatnost na parkingu! Naime, ona i njena prijateljica Slađa Lazić su primijetile da im je nestao automobil.

Foto:ATAImages

Njih dvije su sve objavile na Instagramu, a onda je nastala opšta pometnja.

U videu koji su objavile, Aneli i Slađa su izrazile svoje ogorčenje zbog nestanka automobila, ističući kako se osjećaju bespomoćno i izloženo.

Njihove objave brzo su postale viralne, a njihovi pratioci su masovno dijelili video kako bi skrenuli pažnju javnosti na ovaj slučaj.

Aneli Ahmić u panici!

Policija je odmah reagovala i uspjela da locira vozilo, vraćajući ga vlasnicama Aneli Ahmić i Slađi Lazić.

Takođe, starlete su iskoristile priliku da apeluju na odgovorno ponašanje prilikom parkiranja i pozvale sve da budu pažljivi.

Ova brza reakcija i efikasno rješenje situacije su izazvali olakšanje kod starleta i njihovih pratioca, koji su bili zabrinuti zbog ovog događaja.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”HAOS! PJEVAČICA DOBILA BATINE ISPRED KLUBA!? “Dva, tri puta ju je baš jako išamarao

 –Senidah je došla na vrijeme i sjela u bekstejdž. Ništa nije ukazivalo na to da će se te noći desiti skandal. Možda pola sata prije nego što je trebalo da počne da pjeva, do ulaza u klub je došao jedan luksuzni automobil s bosanskim tablicama. Jedan čovjek iz tog auta je otišao do ulaza u bekstejdž i pozvao je da odmah izađe. Ona je to uradila i rekla ostalima da se vraća brzo, čim završi razgovor. Kad je izašla, taj čovjek ju je ošamario. Senidah se toliko zbunila da nije mogla ni da reaguje- priča i dodaje:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS